Kategoriler
Emlak Haberleri

Propa Vista lansmanı yapıldı

Propa İnşaat tarafından İstanbul ili, Kartal ilçesi, Cumhuriyet mahallesinde hayata geçirilen Propa Vista projesi yapılan basın toplantısı ile tanıtıldı.

Ön lansman döneminde yüz 65’i satılan Propa Vista projesinde 380 bin TL’den başlayan fiyatlarla Kartal’da rezidans sahibi olma fırsatı sunuluyor.

8 bin metrekare büyüklüğündeki arsa parseli üzerinde inşa edilen Propa Vista projesi tek blokta toplam 247 adet daireden meydana geliyor. Projede ayrıca Vista Çarşı’da yer alıyor. Vista Çarşı mağazalarının hemen önünde ise Vista Meydan yer alıyor.

1+1 ve 2+1 olmak üzere toplam iki tip daire seçeneklerine yer verilen Propa Vista projesinde 60 ay vade ve yüzde 0,10, 120 ay vade ve yüzde 0,45 faiz oranı ile daire sahibi olabiliyorsunuz.

Propa Vista projesinde yer alan 1+1 dairelerin fiyatları 380 bin TL’den, 2+1 dairelerin fiyatları ise 649 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

E5 Karayolu’nun ve metro istasyonun hemen yanı başında yer alan Propa Vista projesinde yüzme havuzu, otopark, güvenlik, restoran, cafe, çocuk oyun alanları, yürüyüş alanları, fitness salonu, sauna gibi alanlar yer alıyor.

Kullan öde alternatifinin de yer aldığı Vista Plus’ın yer aldığı Propa Vista projesi Cumhuriyet Mahallesi, Abdi İpekçi Caddesi No:2, Kartal/İstanbul adresinde yer alıyor.

Tel: 0216 452 10 65

Tasinmazhaber.Com