Kategoriler
Emlak Haberleri

Pruva Karaağaç projesinde hemen teslim

Pruva Karaağaç konut projesi Altıniş İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Balıkesir Gömeç bölgesinde sizleri bekleyen konut projesinde hemen teslim ile ev sahibi olabilirsiniz.

Pruva Karaağaç proje özellikleri

Balıkesir’in Gömeç bölgesinde konumlandırılan yapılar Altıniş İnşaat imzasını taşıyor. B konut segmentine sahip konut projesi, 2 katlı yapılarda toplam 47 adet daireyi barındırmaktadır. Bu lüks villalarda 3+1 daire seçenekleri alıcıların tercihine sunuldu. 20 bin metrekare üzerine konumlandırılan Pruva Karaağaç konut projesi, 34 blok üzerinden hayat buluyor. 68 adet villa sayesinde sosyal alanlar oldukça fazladır. Ayrıca arsa alanında 20 bin metrekareden, 8 bin metrekare alanında villa yerleşim yerleri bulunurken, bunun 12 bin metrekarelik kısmı ise yeşil peyzaj ve sosyal tesislere ayırıldı.

4 ada üzerinden hayata geçirilen Pruva Karaağaç konut projesi, sosyal donatıları arasında sizleri kapalı yüzme havuzu, açık yüzme havuzu ve çocuk yüzme havuzu bekliyor. Fitness center, spor salonu, sauna ve Türk hamamı gibi seçenekler ile sağlığına düşkün olan bireyler ihya etmektedir. Ayrıca site içerisinde cafe, restoran, çocuk parkı, yeşil alan ve yürüyüş yolları sizleri bekliyor.

7/24 güvenlik hizmetinin aktif olarak çalıştığı bölgede kameralı sistem devreye sokulmuştur. Aynı zamanda araçlar için kapalı ve açık otopark hizmete alındı.

Projede yer alan daire fiyatları

Pruva Karaağaç alıcısına ve yatırımcısına oldukça kazançlı bir geri dönüş sağlıyor. Hastanelere, okullara ve alışveriş merkezlerine yakın konumu sayesinde Balıkesir Gömeç’in önde gelen konut projesi olmayı sürdürmektedir.

Hastaneler arasında Gömeç İlçe Hastanesi, Gömeç Hastanesi ve Pelitköy Aile Sağlığı Merkezi bulunmakta. Okullar için özellikle aile yaşamı düşünülmüş olup birçok kurum hizmete başlamıştır. Bunlardan Pelitköy Halit Selçuk Ortaokulu, Gömeç İmamhatip Ortaokulu, Ahmet Tulun Himam İlkokulu, 6 Eylül Çok Programlı Lisesi, Şehit Mustafa Güvenç Aldemir İlkokulu ön plana çıkıyor. Alışveriş merkezleri arasında sizleri bekleyen 1851 Gömeç Şok, Şok Market, 6683 Gömeç Şok Martket ilk sırada yer almaktadır.

Hemen teslimin yapıldığı lüks villalarda 3+1 daire boyutları 112 metrekareden başlamakta. Metrekarenin 3 bin 438 bin TL üzerinden hesaplandığı konut projesinde açılış fiyatı 385 bin TL olarak belirlenmiştir.

Engin İlker Caddesi konumunda yer alan bu lüks yapılarda daha fazla bilgi edinmek isterseniz vereceğimiz numaradan veya e-Posta adresinden firma ile irtibat sağlayabilirsiniz.

İletişim: 0224 453 35 30 / [email protected]