Kategoriler
Proje Haberleri

Prym Luxury Residence ödül aldı

Bu yıl 5’incisi düzenlenen Sign of the City Avvards 2018 ödülleri sahiplerini buldu. Hürriyet Cazetesi’nin öncülüğünde düzenlenen törende, birincilik ödülü örnek bir vizyon oluşturması, yenilikçi yaklaşımı, mimari kalitesi, yaratıcı özellikleri ve kent yaşamına katkısı nedeniyle Tokat’tan katılan Prym Luxury Residence Türkiye’nin en iyi rezidansı seçildi.

Hürriyetin öncülüğünde 5 yıl önce gayrimenkul ve inşaat sektörünü teşvik etmek üzere yola çıkan ve bu süre içerisinde Türkiye’nin en prestijli gayrimenkul platformu olarak kabul edilen; Sign of the City Avvards (SotCA) töreni yoğun bir katılımla gerçekleşti.

Gayrimenkul alanında kazandırılan ilk proje olan Sign of the City Awards 2018 En iyi rezidans projesinin Tokat’taki bir yatırım adına alınmış olması katılımcıların ilgisi çekti, Prym Gayrimenkul Yatırım AŞ. Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Tuna’da “Dünyanın 2232 leed sertifikalı konutlarından birini Tokat’a yapmış olmaktan ve Türkiye’nin En iyi Rezidansı ödülünü Tokat’a kazandırmaktan büyük memnuniyet duyuyorum” dedi.

Yüksek Mimar ve Kent Tasarımcısı Prof. Dr. Güzin Konuk, VVorld Architecture Community Kurucu Başkanı Prof. Dr. Şuha Özkan eş başkanlığında toplanan 18 kişilik jüri; toplamda 5 ana kategoride 25 başlıkta 61 kurum ve kuruluştan gelen 120 başvuruyu inceledi. Gecede 38 ödül sahibini oldu.

En İyi Rezidans-Devam Eden Projeler kategorisinde ödüle layık görülen Prym Luxury Residence projesi ile ilgili konuşan Prym Gayrimenkul Yatırım AŞ. Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Tuna’da “Dünyanın 2232 Leed sertifikalı konutlarından birini Tokat’a yapmış olmaktan ve Türkiye’nin En İyi Rezidansı ödülünü Tokat’a kazandırmaktan büyük memnuniyet duyuyorum” dedi.