Kategoriler
Proje Haberleri

Q Ege Premium Residences satılık 2 + 1 daire fiyatları dikkat çekiyor

Q Ege Premium Residences Balıkesir ilinin lüks konut projeleri arasında bulunmaktadır. Botam Yapı Grubu’nun bu projesi, yüksek fiyatlara sahip lüks 2 + 1 dairelerle dikkat çekmektedir. Brüt 80 metrekare – net 60 metrekare ölçüsündeki daireler konut kredisine uygundur. Fiyatlar ise yaklaşık olarak 1 milyon 250 bin TL’den civarındadır. Dolayısıyla bu daireler, Türkiye genelinde satışa çıkan pek çok 3 + 1 ve 4 + 1 daireden bile daha değerlidir.

Internationality Propery Awards kuruluşu tarafından ödüllendirilmiş bir firma olan Botam Yapı Grubu,  Spa Resort projesiyle de dikkat çekmeyi başarmıştı. Şimdi ise Ege Premium Balıkesir bölgesindeki en lüks konutlardan birisi olmuştur.

Daire özellikleri nelerdir?

Satışa çıkmış olan bu daireler ADSL altyapısına, jeneratör sistemine ve akıllı ev donanımına sahiptir. Kaliteli beyaz eşyalar, hırsız alarmı, yangın alarmı, şofben donanımı ve 1. sınıf yapı malzemeleri ise diğer detaylardan bazılarıdır. Çamaşır kurutma makinesi ise her projenin sunamadığı bir imkan olarak dairelerde mevcuttur. Ayrıca konutların geniş kiler bölmelerinde her türlü erzakı ve eşyayı saklayabilmek mümkündür.

Q Ege Premium Residences projesinin site özellikleri nelerdir?

Q Ege Premium Balıkesir ilindeki en güzel site alanlarından birine sahiptir. Açık yüzme havuzu ve yeşil peyzajlar, konutların dış görünümüne güzellik katmaktadır. Ayrıca site içerisinde bulunan araç park yerleri oldukça geniştir. Güvenlik tarafından korunan bu sitenin kapıcı hizmeti de bulunur.

Proje hakkında detaylı bilgi almak için ne yapmak gerekir?

Bu konut projesi, Balıkesir – Ayvalık’ın Altınova Mahallesi’nde gerçekleşmiştir. Dolayısıyla Q Ege Premium Residences projesinin konumu oldukça güzeldir. Yatırım için son derece uygun olan daireler hakkında detaylı bilgi almak için ise 0530 665 61 93 numarası aranmalıdır.

Exit mobile version