Kategoriler
Proje Haberleri

Qadraj Gözdağı Aralık 2022’de teslime hazırlanıyor

Qadraj Gözdağı konut projesi merkezi konumu ve zengin ayrıcalıkları ile sahiplerini bekliyor. İstanbul’un Pendik İlçesinde yükselen proje Hill İnşaat firması güvencesiyle hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda site içerisinde bulunan bu konutlar üç tip dairelerden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde bulunan proje, Pendik İlçesi, Dumlupınar Mahallesi üzerindeki arsa alanı içerisinde inşa edilmektedir. Konutlar 1+1, 2+1 ve 3+1 tip dairelerden meydana gelmektedir. Aynı zamanda Qadraj Gözdağı projesi kapsamındaki daireler deniz, adalar ve orman manzaralıdır. İnşaatı halen devam eden dairelerin ise Aralık 2022 tarihinde teslim edilmesi planlanmaktadır.

Proje kapsamında toplam 154 daire mevcuttur. Bu dairelerin içlerinde teraslı ve bahçeli daire seçenekleri de yer almaktadır. Ayrıca daire içleri ankastre set, ebeveyn banyosu, ısıcam, görüntülü diafon gibi özelliklere sahiptir. Site sosyal olanaklar bakımından da oldukça zengindir. Bu kapsamda site içerisinde açık yüzme havuzu, oyun parkı, sauna, fitness salonu gibi sosyal alanlar bulunmaktadır. Bunun dışında kamera sistemi, kapalı garaj, kapıcı, jeneratör, su deposu gibi hizmetler de yer almaktadır. Blokların teras katında kafeterya ve fitness salonu bulunmaktadır. Teras ayrıca 350 derece adalar manzaralıdır.

Qadraj Gözdağı konumu ve fiyatları hakkında

İstanbul konut projesi, Dolayoba Mahallesi, Gözdağı Caddesi, Çamlıbel Sokak, No:22, Gözdağı Pendik/İstanbul adresinde konumlandırılmıştır. Ayrıca proje konumu itibariyle Gözdağı Korusuna 100 m, Marmara Üniversitesi’ne 2 km mesafededir.

Proje kapsamında satışları devam eden;

74-97 metrekare arasında alanlara sahip olan 1+1 daireler 590 bin TL,

2+1, 110-129 metrekare arasında büyüklüklere sahip olan daireler 970 bin TL,

130-152 metrekare arasında brüt alana sahip 3+1 daireler 955 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Aynı zamanda şirket bünyesinde %40 peşin, kalanı 48 aya kadar 0,99 oran ile taksit seçenekleri vardır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0216 379 03 03 ve 0538 491 68 74 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version