Kategoriler
Ekonomi

QNB Finansbank bayrama özel ihtiyaç kredisi

QNB Finansbank, virüs salgını nedeniyle ihtiyaçların arttığı şu günlerde vatandaşlara bir nefes aldıracak bir kampanyaya adım attı. Banka farklı ihtiyaçlara yönelik başlatılan QNB Finansbank bayrama özel ihtiyaç kredisi kampanyası ile vatandaşlara rahat bir nefes aldırmayı hedefliyor.

QNB Finansbank vatandaşın nakit ihtiyacını karşılamak amacı ile başlattığı Bayrama Özel İhtiyaç Kredisi ile aylık yüzde 0,89 faiz oranından başlayan faiz oranları ile kredi kullanma fırsatı sunuluyor. Banka ayrıca farklı ihtiyaçlar için farklı ihtiyaç kredisi alternatifleri sunuyor.

QNB Finansbank, 3 Ay Ödemesiz İhtiyaç Kredisi, Kolay Ödemeli Kredi, Tanışma Kredisi, Doğum Günü Kredisi, Borç Transferi Kredisi, Kamu & Finansmaaş Kredisi gibi farklı ihtiyaç kredisi fırsatı sunuluyor.

Yüzde 0.89 faiz oranı ile ihtiyaç kredisi

QNB Finansbank bayrama özel ihtiyaç kredisi ile ilgili banka tarafından konu ile ilgili yapılan açıklamada, QNB Finansbank, bayramda nakit ihtiyacı olan müşterilerine 60 aya varan vade seçenekleri ve aylık yüzde 0,89 faiz oranından başlayan faiz oranları ile Bayrama Özel İhtiyaç Kredisi fırsatı sunuyor.

08 Mayıs 2020 tarihi itibarı ile başlatılan kampanya kapsamında, QNB Finansbank müşterileri şubelere gitmeden, internet bankacılığı üzerinden, Cep Şubesi’nden veya 0850 220 8 573 numaralı Alo Kredi hattını arayarak fırsattan yararlanabilecek.

İhtiyaç kredisi örnek ödeme planı

Kredi Tutarı  Vade Oranı Aylık Faiz  Oranı Aylık Taksit Tutarı Toplam Geri Ödeme Tutarı
15.000 TL 60 Ay 0.89 339,88 TL 20.393,22 TL