Kategoriler
Konut Kredisi

QNB Finansbank peşinatsız konut kredisi veriyor

Normal şartlarda bankalar konut fiyatının yüzde 80’i oranında konut kredisi verirler. Kalan yüzde 20 oranındaki tutar ise konut almak isteyenler tarafından müteahhit firmaya ödenir. Ancak QNB Finansbank başlattığı yeni konut kredisi ile bu peşinat sorununu ortadan kaldırmaktadır. QNB Finansbank peşinatsız konut kredisi detaylarına haberimizin devamında ulaşabilirsiniz.

Banka tarafından yapılan açıklamada peşinat derdi olmadan konut sahibi olma fırsatı olduğu belirtilmektedir. Böylece satın alacağınız konutun tamamına konut kredisi kullanmak mümkün olmaktadır. Peşinat ödeme imkanı olmayan ancak kredi kullanarak daire sahibi olmak isteyenler için bu kampanya iyi bir fırsat olarak görülmektedir. Satın alına konutun değerinin tamamına, yani yüzde 100’üne bu kampanya sayesinde kredi kullanmak mümkün olmaktadır. Bu konut kredisinden yaralanmak için en önemli konu bir evinizin olması gerekmesidir.

QNB Finansbank peşinatsız konut kredisi şartları neler?

QNB Finansbank peşinatsız konut kredisi kullanmak için bazı şartların yerine getirilmesi gerekmektedir. Bu şartlar arasında: kredinin TL cinsinden olması gerekmektedir. Hem mevcut konut hem de satın alınacak daire için ekspertiz raporu düzenlenmesi gerekmektedir. Kredi bu değer üzerinden verileceği için bu rapor önemlidir. Bu kredi tapu kütüğünde mesken vasfı taşıması gerekmektedir. Kredi karşılığında mevcut olan konutunuz ve satın alacağınız konutun ipotek altına alınması gerekmektedir.

Gerekli belgeler neler?

Peşinatsız yüzde 100 Konut Kredisi başvurularında;

Satın alınacak konutun tapu fotokopisi,
Kimlik belgesi (Nüfus cüzdanı),
Güncel tarihli herhangi bir fatura,
Maaş bordrosu veya gelir belgesi gibi belgeler istenmektedir. Ayrıca banka ihtiyaç durması halinde başka evraklar da isteyebilmektedir.

Kredi vade ve faiz oranları neler?

Peşinatsız yüzde 100 konut kredisi kullanmak isteyenler için iki farklı seçenek bulunmaktadır. 1 ile 60 ay arası veya 61 ay ile 120 ay arası seçenekleri yer almaktadır. Ancak her iki seçenekte de faiz oranı aynıdır. Bu kapsamda faiz oranı ise yüzde 1.51 olarak belirlenmiştir. Ayrıca 180 aya kadar varan vade imkanı da kredi imkanları içerisinde yer almaktadır.

Vakıfbank Sarı Panjur Kampanyası için tıklayınız..

Exit mobile version