Kategoriler
Emlak Haberleri

Qua Conford Otel’de ÇED süreci başladı

Mehmet Emin BAKAN tarafından İstanbul İli, Bağcılar İlçesi, Mahmutbey Mahallesi, Peyami Safa Caddesi üzerinde hayata geçirilecek olan toplam 121 adet odalı Qua Conford Otel projesi ile ilgili ÇED süreci başlamıştır.

Otelin özellikleri neler?

1.229,82 metrekare arsa parseli üzerinde inşa edilecek olan otel projesi toplam 518.66 metrekare taban alanına sahip olup toplam inşaat alanı ise 7.478,42 metrekare olarak belirlenmiştir. Söz konusu otel binası 2 Bodrum Kat + Zemin Kat + 11 Normal katlı tek bloktan meydana geliyor.

Qua Conford Otel projesinde 108 adet 2 kişilik oda, 11 adet 3 kişilik aile odası, 2 adet 2 kişilik bedensel engelli oda olmak üzere toplam 121 adet oda yer alıyor. Otel projesinde odaların dışında ayrıca kahvaltı salonu, lokanta, yemek salonu, pasta salonu, sinema salonu, çok amaçlı salon, jimnastik salonu bulunuyor. Otelde ayrıca kapalı yüzme havuzu, Türk hamamı, sauna, buhar odası, masaj salonları, bay ve bayan kuaför ve kapalı otopark alanları da bulunuyor.

Qua Conford Otel projesindeki kapalı otoparklar 2. Bodrum katında, Restoran, konferans salonları 1. Bodrum katta, restoran ve lobi zemin katta, kapalı yüzme havuzu, hamam sauna, jimnastik salonu 1. Normal katta yer alıyor. Proje daha önce iş yeri olarak tasarlanmış ve 05 Kasım 2018 tarihinde Yapı Ruhsatı alınmıştır. Daha sonra ise projenin otel olarak kullanılması planlanmıştır. Projenin yatırım değeri yaklaşık 7.646.460 TL’dir.

Otel nerede yer alıyor?

Qua Conford Otel projesi STOÇ’ a 500 metre, Firuzan Sadıkoğlu İ.Ö.O’na 610 metre, Mahmut Bey İ.Ö.O’na 600 metre, Özel Göztepe Polikliniği’ne 1 km mesafede bulunuyor. Proje ayrıca Sözaş Sönmez Züccaciye A.Ş.’ ne 70 metre, Mall Of İstanbul’ a 1.660 metre, Kemerburgaz Üniversitesine 500 metre, Sena Tıp merkezine 1.600 metre mesafede yer almaktadır.