Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Quasar İstanbul projesinde yüzde 0,99 oranlı 60 ay vade

İçerisinde 257 adet konut, 58 adet ofis, 4 adet kafe, 17 adet de mağazanın yer almakta olduğu Quasar İstanbul projesinde, 60 ay vadeli ödeme planı oluşturuluyor. İstanbul’un manzarasını panoramik olarak gören projedeki satın alımlarda, vadelerden yüzde 0,99 oranında faiz alınırken peşin ödemelerde indirime gidiliyor.

Ağaç ve yeşil alanlarla forma kavuşturulmuş olan projede, rezidans, ev-ofis ve ofis tipleri yer alıyor. Anahtar teslimlerinin hemen yapılmakta olduğu proje; Bebek, Beşiktaş, Etiler ve Taksim semtlerine beşer dakikada ulaşım imkânı sunuyor.

İstanbul ilinin Şişli ilçesine; iş yaşamının kalbine ve kültür, eğlence mekânlarının çok yakınına kurulmuş durumda olan proje; metro, metrobüs ve vapur istasyonlarına kısa mesafelerde yer alıyor. Avrupa Yakası’nın uğrak konumunda yer alan proje; kültür ve sanat, alışveriş, sağlık, eğitim ve eğlence yerlerine kolay ulaşım imkânı sağlıyor.

Quasar İstanbul projesinde sosyal alanlar

Türkiye’nin kalbi, İstanbul’un tam merkezinde inşa edilmiş durumda olan ve teslimlerinin hemen yapıldığı proje, şehrin imkânlarına kolay ulaşımının yanı sıra site alanında da birçok avantaj sağlıyor.

Projede, sanat ve eğlence bir arada bulunuyor.

Estetik eserler, proje alanında bol miktarda bulunuyor. Sonsuzluk havuzu konsepti, projesinin sosyal donatıları arasındayken site alanındaki restoranlar, dünya mutfağını ünlü şeflerin elinden sunuyor.

Site alanına değer katan tarihi fabrika, aslına sadık kalınarak yinelenmiş hâlde bulunuyor. Lüks donatılara sahip projedeki tarihi fabrikada yerini alan Pilevneli Sanat Galerisi, sergi etkinliklerine ev sahipliği yapıyor.

Konum ve adres bilgileri

Viatrans AŞ ve Meydanbey İnşaat tarafından ortaklaşa geliştirilen proje “Büyükdere Cad. No: 76 Mecidiyeköy, 34393 – Şişli/İstanbul” adresinde yer alıyor. Quasar İstanbul projesiyle ilgili detaylara “0212 803 43 49” telefon numarasından ulaşılabiliyor.

Söz konusu projedeki satın alımlara ilişkin finansman yönetimi, İş Portföy aracılığıyla gerçekleştiriliyor.

Elektronik Posta Adresi: [email protected]