Kategoriler
Proje Haberleri

Quasar İstanbul’da yüzde 5 peşinatla ödeme

İstanbul’un Şişli ilçesinde, Viatrans ve Meydanbey Ortak Girişimi imzasıyla hayata geçirilen Quasar İstanbul konut projesi, toplam 23 bin 700 metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.

257 konutun yer aldığı projede; 58 ofis, 4 kafe ve 17 mağaza hizmet verecek. Projede 1+1 tipte, 2+1 tipte, 3+1 tipte, 4+1 tipte ve 5+1 tipte daire seçenekleri bulunuyor. Projedeki konutların büyüklükleri, 116 metrekare ila 518 metrekare arasında değişiyor.

Konut projesi, sahiplerine hemen teslim edilebilir durumda bulunuyor.

Quasar İstanbul konut projesi fiyat bilgisi

Projedeki 1+1’ler 647 bin dolardan başlayan fiyatlarla, 2+1’ler 856 bin dolardan başlayan fiyatlarla, 3+1’ler 1 milyon 820 bin TL’den başlayan fiyatlarla ve 4+1’ler ise 5 milyon dolardan başlayan fiyatlarla satılıyor.

Projede yüzde 5 peşinatla 50 aya kadar fon bünyesinde vadelendirme yapabilmek mümkün.

Quasar İstanbul konut projesi sosyal donatı olanakları

Konut projesinde çeşitli sosyal donatılar var. Projede açık yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, sauna, Türk hamamı, fitness merkezi, SPA, güvenlik, kameralı güvenlik, kapalı otopark ve yürüyüş parkuru gibi birçok sosyal donatı özelliği yer alıyor.

Su depolu ve hidroforlu projede, jeneratör ve yangın merdiveni de bulunuyor. Ankastre beyaz eşyalarla donatılan projede, merkezi ısıtma sistemi kullanılıyor.

Deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde inşa edilen konut projesinde, yapı denetimi ve zemin etüdü de yapıldı.

Konut projesi nerede yükseliyor?

Quasar İstanbul konut projesi, Büyükdere Cad. No: 76 Mecidiyeköy 34393 Şişli, İstanbul adresinde inşa ediliyor.

Konut projesi ile ilgili olan tüm detaylı bilgilere 444 7 123 numaralı telefonu arayarak ulaşılabiliyor.