Kategoriler
Proje Haberleri

Queen Bomonti teslimleri yaklaşıyor

İstanbul iline bağlı bulunan Şişli ilçesinde Queen Bomonti projesi hayata geçiriliyor. Bahsi geçen proje Sinpaş GYO firmasının güvencesi ile yaşama kazandırılıyor.

Modern mimarisi ile dikkat çeken proje bulunduğu bölgede adından söz ettirmeyi başarıyor. Bahsi geçen proje bünyesinde dairelerin yanı sıra dükkanlar da barındırıyor. Böylelikle söz konusu olan proje bölgedeki daire ihtiyacının yanı sıra dükkan ihtiyacına da yanıt verecek şekilde inşa ediliyor. Queen Bomonti projesi bünyesinde 684 adet konut barındıracak şekilde inşa ediliyor. Proje 48 katlı olacak şekilde tasarlandı.

Çalışmalarına tüm hızıyla devam edilen projede teslimler yaklaşmış durumda. Söz konusu olan proje tek bloktan oluşan mimarisi ile adından söz ettiriyor.

Projede yer alan konutlar nerede inşa ediliyor?

Söz konusu olan projedeki konutlar konum itibariyle de ilgi görüyor. Queen Bomonti projesi Akar Caddesi’nde konumlandırılmış durumda.

Projede yer alan konutların özellikleri nelerdir?

Queen Bomonti projesinde bulunan konutlar dört farklı daire tipinden meydana gelecek şekilde hayata geçiriliyor. Söz konusu olan projedeki konutların büyüklükleri ise daire tiplerine göre değişiklik gösterecek şekilde düzenlenmiş durumda. Projede bulunan konutlar 1+0, 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak inşa ediliyor. Konutların büyüklükleri ise 47 metrekare ile 196 metrekare arasında değişiyor. Bahsi geçen büyüklükler de dört farklı plandan oluşuyor.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Proje kapsamında inşa edilmekte olan konutların fiyatları daire tipleri ve söz konusu olan konutların büyüklüklerine göre değişiklik gösteriyor. Projede yer alan 1+0 konutların fiyatları 688 bin 942 TL’den başlıyor. Queen Bomonti projesinde bulunan 1+1 konutlar ise 1 milyon 65 bin 606 TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunuluyor. Söz konusu olan 2+1 dairelerin fiyatları da 1 milyon 448 bin 387 TL’den başlıyor. Bahsi geçen konutlardan 3+1 olanların fiyatları ise 3 milyon 849 bin 800 TL’den başlıyor.

Bahsi geçen konutların 2019 yılı içerisinde tamamlanıp teslim edilmesi planlanıyor.