Kategoriler
Proje Haberleri

Queen Villas Karabayır satışları başladı

Queen Villas Karabayır projesi gelişmiş özellikleri ve konforlu yapısıyla sizleri bekliyor. Eskişehir Tepebaşı’nda bulunan projenin inşaatı yeni başlamıştır. Ayrıca söz konusu proje Tepekaya İnşaat tarafından hayata geçirilmiştir. Projedeki konutlar 5 artı 1 tripleks villalardan oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Son derece lüks tasarımlı olan bu konutlar geniş özellikleriyle dikkat çekmektedir. Projede bulunan 5 artı 1 tripleks villaların büyüklüğü brüt 315 metrekaredir. Her villa için kendine müstakil bahçesi bulunmaktadır. 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Ayrıca güvenlik ve villa arası iletişim sistemi bulunmaktadır. Çift araçlık kapalı özel garaj mevcuttur. Bunun yanı sıra müşterilerin isteğine göre spor salonu, hamam, jakuzi ve sauna gibi hobi odası dizayn edilebilmektedir. Verandalar yerden ısıtma sistemli ve ısı cam sistemli kış bahçesi olarak dizayn edilecektir. Ayrıca her villaya ait otomatik bahçe sulama sistemi bulunmaktadır. İç özellikleri; villa içine asansör bulunmaktadır. Hilton banyo özellikli duşakabin ve ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Amerikan mutfak, ankastre fırın, set üstü ocak, spot aydınlatma, teras ve vestiyer gibi özellikleri bulunmaktadır. Yatak odasında giyinme odası mevcuttur. Ayrıca villalarda görüntülü diafon sistemi bulunmaktadır.

Queen Villas Karabayır konumu hakkında

Söz konusu proje park & yeşil alan ve şehir manzaralıdır. Proje Eskişehir’in Tepebaşı İlçesi Karagözler Mahallesi’nde bulunmaktadır. Muhitte hastane, market, park ve üniversite yakın konumdadır. Ayrıca şehir merkezine yakın olup minibüs ve otobüs gibi toplu taşıma araçlarını kullanabilirsiniz.

Queen Villas Karabayır fiyatları ne kadardır?

Queen Villas Karabayır konutları projesinde bulunan büyüklüğü brüt 315 metrekare olan 5 artı 1 tripleks villaların fiyatı 2.640.000 TL’den satışa sunulmuştur. İnşaatın yapıma yeni başlanmış olup Eylül 2022 yılında anahtar teslimi yapılması planlanmaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (222) 250 85 85 ya da 0 (532) 375 67 25 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version