Kategoriler
Proje Haberleri

Radyo Kent Konakları Antalya’da yükseliyor!

Radyo Kent Konakları, Kazancı İnşaat kalitesi ile Antalya’da inşa edilmektedir. Bu konut projesine ait 3 + 1 odalı daire seçeneklerinin önemli özellikleri mevcuttur. Ebeveyn banyosuna sahip olan bu dairelerde Teka markalı ankastre mutfak ürünleri, motorlu panjur sistemi, ısıcam PVC doğramaları ve akıllı ev entegrasyonu vardır. Dolayısıyla hırsız alarmı ve duman sensörü gibi detaylar da söz konusudur. Merkezi sistemli doğalgaz ile ısınacak olan daireler, Mitsubishi marka ısıtma ve soğutma sistemine sahiptir. Konutların büyüklükleri ise brüt olarak 147 metrekaredir.

Projenin site özellikleri nelerdir?

Kazancı İnşaat Antalya ve çevresindeki en başarılı firmalardandır. Bundan dolayı projenin her detayı titizlikle tasarlanmış haldedir. Radyo Kent konutları yaklaşık 6 bin metrekare yüzölçümlü bir arazide yükselmektedir. Bununla birlikte 3 adet yetişkin havuzu, 2 adet çocuk havuzu ve güneşlenme alanı yaklaşık bin metrekaredir. Açık egzersiz alanı, kapalı spor salonu, üst düzey bina yalıtımı ise diğer detaylardır. Bunlar gibi daha pek çok proje detayı dolayısıyla bu konutlar; Antalya’da yükselmekte olan en konforlu daireler arasındadır.

Radyo Kent konut projesi nasıl bir konuma sahiptir?

Bu konutlar Antalya’nın yaklaşık 70 bin nüfusa sahip Döşemealtı ilçesinde yükselir. Site alanı, Altınkale Mahallesi’nin Palmiye Caddesi civarındadır. Ayrıca bu çevrede Özel Palmiye Okulları (İlkokul ve Ortaokul) ile Özel Antalya Toplum Koleji Okulları (İlkokul – Ortaokul – Anadolu Lisesi) da mevcuttur. Bu özel okullar sadece 5 dakikalık yürüme mesafesindedir. Bununla birlikte şehir merkezine bağlanan Akdeniz Bulvarı da sitenin yan tarafındadır.

Radyo Kent Konakları satılık daire değerlerinin ne durumda olduğu bir projedir?

Antalya – Döşemealtı satılık daire fiyatları ile aynı düzeyde olan fiyatlar; yaklaşık olarak 1 milyon 150 bin TL’den başlamaktadır. Bununla birlikte tüm konut seçenekleri krediye uygundur. Fakat bu daireleri satın alabilmek için herhangi bir takas yöntemi uygulamak mümkün değildir. Radyo Kent Konakları satılık daire seçenekleri hakkında detaylı bilgi için 0532 524 5390 numarasına ulaşmak gerekir.

Exit mobile version