Kategoriler
Proje Haberleri

Rainbow Concept Didim satışları devam ediyor

Rainbow Concept Didim projesinde yer alan son dairelerin satışları devam ediyor. Proje Daniş İnşaat firması tarafından Aydın İli, Didim İlçesi, Altınkum Mahallesi’nde hayata geçirildi. projede yer alan satılık daire fiyatları ise 550 bin TL’den başlıyor.

Didim’in en güzel bölgelerinden biri olan Altınkum Mahallesi’nde denize yakın bir konumda yer alan arsa alanı üzerinde inşa edilen projede 2 konut bloğunda toplam 80 adet daire yer alıyor.

Proje özellikleri neler?

Rainbow Concept Didim projesinde 1+1, 2+1, 3+1 daireler ve dubleks daireler yer alıyor. Konut bloklarında yer alan dairelerin büyüklükleri ise 85 metrekare ile 105 metrekare arasında değişiyor.

1+1 tip dairelerin alanları brüt 85 metrekare, net ise 75 metrekare olarak tasarlandı. 2+1 tip dairelerin büyüklükleri brüt 92 ve 98 metrekare, net ise 73 ve 88 metrekare olarak tasarlandı. 3+1 tip dairelerin büyüklükleri ise brüt 105 metrekare, net ise 83 metrekare olarak tasarlandı.

Projede açık yüzme havuzu, hamam, sauna, spor salonu, merkezi ısıtma, kapalı otopark, güvenlik gibi alanlar yer alıyor. Projede bunların dışında residence hizmeti, kamera sistemi, asansör gibi bir çok özellik yer alıyor. Konut bloklarında yer alan bütün daireler  fancoil sitemi ile döşenmiş olup elektrik enerjisinden de tasarruf edilmesi amaçlanmıştır.

Rainbow Concept Didim fiyatları ne kadar?

Konut projesinde yer alan satılık daire fiyatları dairelerin tipine, dairelerin büyüklüğüne, dairenin bulunduğu kata ve dairenin bulunduğu konuma göre değişiklik göstermektedir.

Projede yer alan brüt 85 metrekare büyüklüğe sahip 1+1 tip daireler 550 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Projede bulunan brüt 92 metrekare büyüklüğe sahip 2+1 tip daireler 850 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Proje içerisinde bulunan brüt 98 metrekare büyüklüğe sahip 2+1 tip daireler 1 milyon 100 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Projede yer alan brüt 105 metrekare büyüklüğe sahip 3+1 tip daireler ise 1 milyon 100 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Proje nerede yer alıyor?

Altınkum sahiline 50 metre, alışveriş merkezlerine yürüme mesafesinde yer alan proje Altınkum Mahallesi, Didim / Aydın adresinde yer alıyor.

Tel: 0256 813 80 80

Exit mobile version