Kategoriler
Proje Haberleri

Ramadanlar Kuzey Yıldızı Konutları satışları başladı

Ramadanlar Kuzey Yıldızı Konutları projesi geniş özellikleri ve ferah yapısıyla sizler için satışa sunulmuştur. Projenin konumu Ordu’nun Altınordu İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Ramadanlar İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Sitede her katta 4 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 3 artı 1 konut tipine sahiptir. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Sitede her katta 4 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 3 artı 1 konut tipine sahiptir. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü 125 metrekare ile 135 metrekare arasında değişmektedir. Sitede kameralı güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Ayrıca konutlarda görüntülü diafon sistemi bulunmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için otopark alanı mevcuttur. Ayrıca çocuk oyun parkı ve spor alanı bulunmaktadır. Bunun yanı sıra asansör, hidrofor, su deposu, uydu ve yangın merdiveni gibi birçok özelliğe sahiptir. Konutlarda ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak doğalgaz mevcuttur. Konutlardaki banyo içerisinde duşakabin yer almaktadır. Üstelik laminat zemin ve seramik zemin uygulanmaktadır. Bunun yanı sıra antre girişinde vestiyer bulunmaktadır. Site içerisinde hırsız alarmı ve yangın alarmı bulunmaktadır. Engelliye uygun araç park yeri, asansör, geniş koridor, rampa, merdiven, park ve tutamak mevcuttur.

Ramadanlar Kuzey Yıldızı Konutları konumu hakkında

Proje, Ordu’nun Altınordu İlçesi Bucak Mahallesi’nde bulunmaktadır. Ayrıca bu konutlar şehir merkezine yakın olup doğa, park & yeşil alan ve şehir manzarasına sahiptir. Civarda market ve semt pazarı gibi temel ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz birçok alan mevcuttur. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane bulunmaktadır. Toplu taşıma olarak ise dolmuş ve minibüs kullanabilirsiniz.

Ramadanlar Kuzey Yıldızı Konutları fiyatları ne kadardır?

Ramadanlar Kuzey Yıldızı Konutları projesinde fiyatlar bulunduğu kat ve cepheye göre farklılık göstermektedir. Brüt 125 ile 135 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 415 bin  TL ile 590 bin TL arasında değişmektedir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (452) 234 77 52 veya 0 (543) 441 33 44 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version