Kategoriler
Proje Haberleri

Ramsa Adım Bornova satılık daire fiyatları ne kadardır?

Ramsa Adım Bornova projesinin çeşitli konut seçenekleri ve fiyat aralıkları mevcuttur. Ramsa İnşaat tarafından gerçekleştirilen bu konut projesi, ilçenin güzel bir konumundadır. Bununla birlikte İzmir Çevre Yolu, Yıldırım Beyazıt Caddesi, Özel Ento Kulak – Burun – Boğaz Hastanesi ve pek çok aile sağlığı merkezi bu konutlara yakındır. Ayrıca bina inşası, yalıtım yönetmeliklerine tam uygun olarak gerçekleştirilmiştir. Yalıtımlı ısıcam pencereler, panjur sistemi, görüntülü diyafon sistemi ve kaliteli çelik kapı gibi detayları bulunan dairelerde uydu altyapısı da mevcuttur.

Satışa sunulmuş olan 1 + 1, 2 + 1 ve 3 + 1 odalı dairelerin büyüklükleri ise şöyle olmaktadır:

(Brüt – Net m2)

  • 1 + 1: 61 – 48 m2
  • 2 + 1: 119 – 93 m2
  • 3 + 1: 168 – 131 m2

Farklı büyüklük ölçülerine sahip olan bu dairelerden 1 + 1 odalı konutlarda tek banyo mevcuttur. Diğer daire seçenekleri ise sahip oldukları ebeveyn banyosundan dolayı çift banyolu olmaktadır. Ayrıca yerden ısıtmalı olan Ramsa Adım Bornova konutlarının duşakabinleri ve banyo hiltonları 1. sınıf kalitededir.

Konutlar nerede yükselmektedir?

Ramsa İnşaat, bu projesini İzmir’in Bornova ilçesinde hayata geçirmiştir. 4023. Sokak ile 5184. Sokak arasındaki proje alanı, ulaşım imkanlarının yeterli olduğu bir bölgededir. Bununla birlikte bölgedeki eğitim, sağlık ve alışveriş imkanlarının da gelişmiş olduğu rahatlıkla söylenebilir. Özel Melekler Anaokulu, Özel Bahçeşehir Okulları (Anaokulu, ilkokul ve ortaokul), İzmir Koleji konutlara oldukça yakındır. Ayrıca bu bölgede pek çok durak ve market de mevcuttur.

Ramsa Adım Bornova satılık daire fiyatları hakkında detaylı bilgi

Ramsa Adım Bornova satılık daire seçenekleri, fiyatlarına göre şöyle sıralanabilmektedir:

  • 1 + 1: 565.000 TL
  • 2 + 1: 950.000 TL
  • 3 + 1: 1.530.000 TL

Bu konuda daha detaylı bilgi almak için ise 0533 063 88 87 numarasına ulaşmak mümkündür.