Kategoriler
Proje Haberleri

Ramsa İnşaat tarafından İzmir’de 2 yeni proje

Ramsa İnşaat, İzmir Bornova, Çamdibi bölgesinde gerçekleştirdiği projelerle kentsel dönüşüme destek olmaktadır. Ramsa İnşaat, biri devam eden, diğeri ise Ağustos’ta inşaatına başlanması planlanan 2 projesi bulunmaktadır. Bu iki proje için toplam 170 milyon TL’lik yatırım yapmayı hedeflemektedir. Ayrıca haberlere göre; şirket kardeş şirketi olan Ramsa Home & Garden’la iç dekorasyon ve mobilyalarıyla birlikte bahçe mobilyaları üreterek istihdam sağlamaktadır.

Ramsa İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Doğan, 2009’dan beri kentsel dönüşüm ve yap-sat olarak 1300 konut inşa ettiklerine değinmiştir. Ayrıca Başkan Doğan, “Şu durumda sürdürülen Adım Bornova projesi 84 konut ve 10 dükkândan oluşmaktadır. Projeyi 2022 Mart ayında sonlandırmayı planlıyoruz. Ağustos’ta Çandarlı’da başlayacak 34 villa ve 9 iş yerinden oluşan bir projemiz var. Bu projeyi ise 2023 Mart ayında bitirmeyi hedefliyoruz. Söz konusu 2 projenin toplam yatırım bedeli 170 milyon TL.” şeklinde konuştu.

Ramsa İnşaat Başkanı: “İmar düzenlemesi şart”

Ramsa İnşaat İzmir’de pek çok konut projesini üstlenmiştir. Başkanı Doğan, “Çamdibi İzmir’in kalbi fakat yeterli seviyede yatırım ve destek görmüyor.” diye konuştu. Ayrıca, bu bölgede imar düzenlemeleri yapılarak daha üst düzeye hitap edecek ticari-konut alanları barındıran bir yer olabileceğini vurguladı. Doğan, Kâmil Tunca Bulvarı’nın şehrin iş ve üretim yerleri bakımından geçiş güzergahı olduğunu belirtmiştir. Ayrıca, “Burası ticaret ve konut karışık projelerle favori yaşam alanı haline gelebilir. Oy kaygısıyla girmeden, tarafların karşılıklı istekleri dikkate alınarak ortak kararla bu bölgede imar planı yapılmalıdır. Bu sayede kentin modern siluetine fayda sağlanabilir.” şeklinde açıklamalarda bulunmuştur.

Diğer emlak haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version