Kategoriler
Proje Haberleri

Ravza Evleri Başiskele satışları başladı

Konut projesi Kocahan İnşaat firması tarafından hayata geçirilmektedir. Satışlarım tüm hızıyla devam ettiği konut projesi Kocaeli İli, Başiskele İlçesi, Yeşilyurt Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Ravza Evleri Başiskele konut projesinde dairelerin satışları devam etmektedir. Projede daire tipleri neler? Daire büyüklükleri ne kadar? Konut fiyatları ne kadar? Tüm bu soruların cevabı haberimizin devamında yer almaktadır.

Proje özellikleri neler?

Konut projesi Yeşilyurt Mahallesi’nde yer alan arsa alanı üzerinde inşa edilmiştir. Kocaeli konut projede beş tip daireler yer almaktadır. Bu daireler ise 2+1, 2+1 bahçe dubleks, 3+1 bahçe dubleks dairelerdir. Ayrıca 3+1 çatı dubleks ve 4+1 çatı dubleks daireler de projede yer almaktadır. Dairelerin büyüklükleri ise brüt 99 metrekare ile 148 metrekare arasında değişmektedir. 2+1 tip daireler brüt 99, 103, 121 ve 125 metrekare büyüklüklerinde tasarlanmıştır. 3+1 tip daireler brüt 125, 140 ve 148 metrekare büyüklüklerinde tasarlanmıştır. Projede yer alan 4+1 çatı dubleks daire ise brüt 163 metrekare büyüklüğünde tasarlanmıştır.

Ravza Evleri Başiskele projesinde yer alan dairelerde adsl, yangın alarmı, intercom sistemi yer almaktadır.  Ayrıca ısıcam, pvc doğrama, görüntülü diafon, ankastre mutfak, çelik kapı gibi özelliklerde dairelerde bulunmaktadır. Kocaeli konut projesinde ise ses yalıtımı, ısı yalıtımı, açık otopark  ve uydu sistemi yer almaktadır.

Ravza Evleri Başiskele fiyatları ne kadar?

Kocaeli konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları, daire tipine ve büyüklüğüne göre değişmektedir. Ayrıca konut fiyatları dairenin bulunduğu kata ve bulunduğu cepheye göre değişmektedir. Bu kapsamda satışları devam eden dairelerin fiyatları 310 bin TL’den başlamaktadır.

Brüt 121 ve 125 metrekare büyüklüğe sahip 2+1 tip bahçe dubleks daireler 310 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

99 metrekare brüt alana sahip 2+1 tip ara kat daireler 320 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

103 metrekare brüt alana sahip 2+1 tip ara kat daireler 330 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

125 ve 127 metrekare brüt alana sahip 3+1 tip bahçe dubleks daireler 330 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

140 metrekare brüt alana sahip 3+1 tip çatı dubleks daireler 360 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

148 metrekare brüt alana sahip 3+1 tip çatı dubleks daireler 390 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

163 metrekare brüt alana sahip 4+1 tip çatı dubleks daire ise 430 bin TL’den başlayan fiyatla satışa sunulmaktadır.

Proje nerede yer alıyor?

Başiskele konut projesi şehrin çok hızlı gelişen ve prim yapan bir bölgesinde yer almaktadır. Proje Yeşilyurt Mahallesi, Ferman Sokak Başiskele / Kocaeli adresinde yer almaktadır. Konut projesi sağlık ocağı, eğitim kurumları, park ve semt pazarına yakın bir konumdadır.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi için 0542 714 25 02 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…..

Exit mobile version