Kategoriler
Proje Haberleri

Real Konaklar Yedikule Zeytinburnu’nda yükseliyor

İstanbul’un Zeytinburnu ilçesinde, Real Grup Şirketi imzasıyla hayata geçirilen Real Konaklar Yedikule konut projesi, toplam 18 bin 513 metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.

120 konuttan meydana gelen projedeki bloklar, 3 katlı olarak tasarlandı. Konut projesinde 3+1, 4+1, 4+2 tripleks, 5+2 tripleks ve 5+2 dubleks daire seçenekleri mevcut. Konut projesindeki dairelerin büyüklükleri, 16 metrekare ila 367 metrekare arasında değişiyor. Projenin 2020 yılının ilk 6 ayı içerisinde sahiplerine teslim edilmesi bekleniyor.

Real Konaklar Yedikule projesi fiyat bilgisi

Konut projesindeki 3+1 tipteki konutlar 3 milyon 200 bin TL’den başlayan fiyatlarla, 4+1’ler 3 milyon 700 bin TL’den başlayan fiyatlarla, 4+2’ler 3 milyon 750 bin TL’den başlayan fiyatlarla ve 5+ olan konutlar ise 4 milyon 115 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcılara sunuluyor.

Konut projesinde inşaat firması bünyesinde taksitlendirme yaparak ve ipotek kredisi programından yararlanarak daire sahibi olabilmek mümkün.

Real Konaklar Yedikule konut projesi sosyal donatı özellikleri

Konut projesinde birçok sosyal donatı olanağı mevcut. Projede kapalı yüzme havuzu, fitness merkezi, sauna, buhar odası, hobi odası, çocuk oyun alanları, süs havuzları, vitamin bar ve kapalı otopark gibi sosyal donatı özellikleri var.

Isınma sistemi olarak merkezi sistemin kullanıldığı konut projesi, deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde inşa ediliyor. Konut projesinin yapı denetimi ve zemin etüdü yapılmış durumda bulunuyor.

Konut projesi nerede yükseliyor?

Konut projesi, oldukça merkezi bir konumda yer alıyor. Proje, toplu taşıma olanaklarına yakın bir yerde bulunuyor. Konut projesi projesi sahil yoluna 750 metre, Eminönü ve Bakırköy merkezlerine 5 kilometre, Yedikule tren istasyonuna 400 metre, İDO Yenikapı İskelesi ve Aksaray’a 3,5 kilometre, Marmaray Kazlıçeşme İstasyonu’na ise sadece 950 metre mesafede inşa ediliyor.

Real Konaklar Yedikule konut projesi, Kazlıçeşme Mah. Belgrad Kapı Yolu Sok. No: 3 Zeytinburnu/İstanbul adresinde hayata geçiriliyor.

Konut projesi ile ilgili detaylı bilgilere 444 7 479 numaralı telefonu arayarak ulaşılabiliyor.