Kategoriler
Proje Haberleri

Real Prestij Polatlı satışları başladı

Real Prestij Polatlı projesi lüks yapısı ve konforlu yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu Ankara’nın Polatlı İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Özer İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Sitede 29 adet dükkan & iş yeri ve 98 adet daireden oluşmaktadır. Daireler 1 artı 0, 1 artı 1 ve 2 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Sitede 29 adet dükkan & iş yeri ve 98 adet daireden oluşmaktadır. Daireler 1 artı 0, 1 artı 1 ve 2 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 1 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 66 metrekaredir. 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü ise brüt 113 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı ve açık otopark alanı mevcuttur. Ayrıca 1 tanesi yük asansörü olmak üzere toplam 4 adet asansör bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hidrofor, su deposu ve merkezi uydu sistemi gibi birçok özelliğe sahiptir. Isıtma sistemi olarak doğalgaz mevcuttur. Mutfak içerisinde 2’li ankastre set bulunmaktadır. Ayrıca mutfak boydan boya dolaptan oluşmaktadır. Banyoların içerisinde duşakabin yer almaktadır. Ayrıca banyo dolabı ve gömme klozet bulunmaktadır. Islak zeminler Kalebodur ve fayans, odalar ve salonda ise parke zemin döşenmektedir. 1 tanesi oda büyüklüğünd3 2 adet balkon yer almaktadır. Antre girişinde vestiyer bulunmaktadır.

Real Prestij Polatlı konumu hakkında

Proje, Ankara’nın Polatlı İlçesi İstiklal Mahallesi’nde bulunmaktadır. Yeni Devlet Hastanesi acil ve poliklinikler karşısında, Eskişehir yolu kenarı Polatlı girişinde dolmuş son durakları yanında yer almaktadır. Ankara-Eskişehir anayoluna 50 metre, hızlı tren durağına ise 500 metrelik mesafede yer almaktadır. Ayrıca Polatlı Merkez’e 5 dakikalık uzaklıktadır.

Real Prestij Polatlı fiyatları ne kadardır?

Real Prestij Polatlı projesinde fiyatlar konut tipine göre farklılık göstermektedir. Üstelik projede krediye uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 66 metrekare büyüklüğe sahip 1 artı 1 dairelerin fiyatı 369.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca brüt 113 metrekare büyüklüğe sahip 2 artı 1 dairelerin fiyatı 585.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (312) 226 18 18/0 (312) 226 26 25 veya 0 (532) 243 70 70 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version