Kategoriler
Proje Haberleri

Reem Garden Sapanca satışları başladı

Reem Garden Sapanca projesi modern yapısı ve lüks yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu Sakarya’nın Sapanca İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Kamışoğlu Grup tarafından hayata geçirilmektedir. Konutlar 3 artı 1 villa konut tipine sahiptir. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Konutlar 3 artı 1 villa konut tipine sahiptir. Satışa sunulan 3 artı 1 konutların büyüklüğü brüt 185 metrekaredir. Ayrıca bu konutların net büyüklüğü ise 150 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için özel otopark alanı mevcuttur. Ayrıca müstakil bahçe ve yüzme havuzu bulunmaktadır. Konutlarda ısıtma sistemi olarak doğalgaz bulunmaktadır. Ayrıca yerden ısıtma sistemine sahiptir. Bütün yatak odalarında banyo ve tuvalet mevcuttur. Bunun yanı sıra şömine yer almaktadır.

Reem Garden Sapanca nerede?

Proje, Sakarya’nın Sapanca İlçesi Ünlüce Mahallesi’nde bulunmaktadır. Ayrıca bu villalar mükemmel bir göl manzarasına sahiptir.  Villa projesi Çayiçi Mahallesi, Kayacan Caddesi, No : 48 Sapanca / Sakarya adresinde yer almaktadır.​

Reem Garden Sapanca fiyatları ne kadar?

Reem Garden Sapanca projesinde fiyatlar bulunduğu konuma göre farklılık göstermektedir. Brüt 185 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 villaların fiyatları 2 milyon 600 bin TL’den başlamaktadır. Söz konusu villaların fiyatları 3 milyon 200 bin TL’ye kadar yükselmektedir. Kredi kullanarak villa sahibi olmak isteyenler için villalar krediye uygun durumdadır. Ayrıca villaların kullanıma hazır ve hemen teslim durumundadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (264) 582 55 69 veya 0 (532) 213 29 36 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…