Kategoriler
Proje Haberleri

Referans Ankara fiyat listesi

Konut projesi Ankara İli, Etimesgut İlçesi, Eryaman semtinde hayata geçirilmiştir. Referans Ankara konut projesinde satışlar tüm hızıyla devam etmektedir. Söz konusu konut projesi SF Yıldız İnşaat, Fırat Life Style, Atayıldız Grup ortaklığı tarafından hayata geçirilmiştir. Referans Ankara fiyat listesi detaylarına haberimizin devamında ulaşabilirsiniz.

Yaşamın başladığı konut projesi birbirinden bağımsız 9 konut bloğundan meydana gelmektedir. Modern mimarisi ile dikkat çeken proje bulunduğu bölgede adından söz ettirmeyi başarıyor. Bahsi geçen proje bünyesinde barındırdığı konforlu konutları sayesinde aile yaşamına da hitap ediyor. Projede yer alan 9 konut bloğunda toplam 2 bin 104 adet konut yer almaktadır. Konut projesinde konutların dışında ayrıca bir çok sosyal alan yer almaktadır.

Projede daire özellikleri nelerdir?

Referans Ankara projesinde bulunan konutlar dört farklı daire tipinden meydana geliyor. Söz konusu olan projedeki konutların büyüklükleri ise daire tiplerine göre değişiklik gösterecek şekilde düzenlenmiş durumda. Projede bulunan konutlar 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak inşa ediliyor. Ayrıca iki tip 3+1 daire seçenekleri mevcuttur. Konutların büyüklükleri ise brüt 55 metrekare ile 182 metrekare arasında değişmektedir.

Konut projesinde yer alan 1+1 tip daireler brüt 55 metrekare büyüklüğündedir. Projedeki 2+1 tip daireler brüt 90 metrekare büyüklüğünde tasarlanmıştır. 3+1 A tipi daireler brüt 110 metrekare, ayrıca B tipi daireler brüt 140 metrekare büyüklüğündedir. Ayrıca 4+1 tip daireler ise brüt 182 metrekare büyüklüğe sahiptir.

Referans Ankara fiyat listesi

Proje kapsamında inşa edilmekte olan konutların fiyatları, dairelerin tiplerine ve konutların büyüklüklerine göre değişiklik göstermektedir. Ayrıca daire fiyatları bulunduğu kata ve bulunduğu cepheye göre değişiklik göstermektedir. Bu kapsamda projede satılık daire fiyatları 900 bin TL’den başlamaktadır.

Projede yer alan brüt 55 metrekare 1+1 konutlar 900 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Referans Ankara projesinde yer alan brüt 90 metrekare 2+1 tip dairelerin fiyatları 1 milyon 250 bin TL’den başlamaktadır.

Projede yer alan brüt 110 metrekare 3+1 tip dairelerin satışları tamamlanmıştır.

140 metrekare brüt alana sahip 3+1 tip dairelerin fiyatları 1 milyon 499 bin TL’den başlamaktadır. 

Ayrıca projede yer alan brüt 182 metrekare 4+1 tip daireler ise 2 milyon 549 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmuştur.

Projede yer alan konutların ödeme planı nedir?

Söz konusu olan projedeki konutlar için bankalardan uygun faiz oranları ile ödeme kolaylıkları sağlanmaktadır. Ayrıca Referans Ankara projesindeki konutlara sahip olmak isterseniz yüzde 0.99 faiz oranı ve 120 ay vade ile konut kredisi kullanabilirsiniz.

Proje projenin satış ofisi Şapka Eryaman Mahallesi, Devrimi Caddesi, No : 30, 06824 Eryaman Etimesgut / Ankara posta adresinde yer alıyor.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0312 960 00 60 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version