Kategoriler
Proje Haberleri

Referans Ankara yüzde 0.99 faiz oranı ve 120 ay vade seçeneği sunuyor

Referans Ankara adlı konut projesinin 1 + 1, 2 + 1, 3 + 1 ve 4 + 1 odalı daire seçenekleri 0.99 faiz oranıyla satışa çıkmıştır. Bunun yanı sıra 120 aya ulaşan vade fırsatı da söz konusudur. SF Yıldız İnşaat, Atayıldız Grup ve Fırat Life Style firmalarının ortaklığı ile inşa edilen daireler, sahip oldukları ölçülere göre şunlardır:

  • 1 + 1 Odaya sahip daire seçenekleri

Brüt 55 metrekare – Net 48 metrekare

  • 2 + 1 Odaya sahip daire seçenekleri

Brüt 90 metrekare – Net 79 metrekare

  • 3 + 1 Odalı daire seçenekleri

Brüt 110 metrekare – Net 92 metrekare

Brüt 140 metrekare – Net 119 metrekare

  • 4 + 1 Odalı daire seçenekleri

Brüt 182 metrekare – Net 156 metrekare

Bu şekilde sıralanan daireler merkezi jeneratör altyapısına sahiptir. Ayrıca site içerisinde kapalı yüzme havuzu, tenis kortu ve çocuk oyun alanları mevcuttur. Güvenlik personeli tarafından korunan site alanında güvenlik kamera sistemleri de etkin haldedir. Ankastre mutfak ürünleri ve internet altyapısı da tüm konutların önemli detayları arasında yer alır. . Etimesgut satılık daire seçenekleri arasında bu konutların özel bir yeri vardır.

Referans Ankara Konutları nerededir? Projenin konum özellikleri nasıldır?

Adından da anlaşılabileceği gibi Ankara’da hayata geçmiş olan proje; Etimesgut’un Tunahan Mahallesi’ndeki Dumlupınar 30 Ağustos Caddesi üzerinde yer alır. Projenin konumlanmış olduğu bölgede İkizler Parkı, Güzelkent Parkı, 9 Eylül Parkı, Aşık Veysel Parkı, Ergenekon Parkı ve Bülent Ecevit Parkı gibi pek çok yeşil alan mevcuttur. Tüm bu parklar ile beraber Yunus Emre Göleti de konutlara 5 dakikalık mesafede bulunmaktadır. Dolayısıyla proje, Ankara’nın en yeşil bölgelerinden birinde gerçekleşmiştir. Ayrıca bu konumdan, çok sayıda eğitim ve sağlık kurumuna ulaşım en fazla 10 – 15 dakika sürer.

Satılık daire fiyatları ne kadardır?

Ankara Etimesgut satılık daire fiyatlarının yüksek olabildiği bölgelerdendir. Referans Ankara satılık daire fiyatları ise konut türlerine göre 300 bin – 900 bin TL arasındadır. Daha detaylı bilgi almak için 0537 367 96 86 numarasına ulaşım mümkündür.