Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Referans Ankara yüzde 10 peşinatla satışta

Ankara’nın inşaat sektörü yönünden yeni gözde bölgesi Eryaman’da yeni bir proje daha hayata geçiriliyor. Eryaman’ın ulaşım ve ihtiyaçların karşılanması anlamında önemli bir bölgesinde hayata geçirilen Referans Ankara konut projesinde inşaat çalışmaları başladı.

Satış ve kampanya çalışmalarının da devam ettiği proje  Fırat Life Style ve Ata Yıldız Grup ortaklığı tarafından hayata geçiriliyor. Proje Ankara İli, Etimesgut İlçesi, Eryaman Semtinde hayata geçiriliyor. 49 bin 233 metrekarelik bir büyüklüğe sahip arsa parseli üzerinde inşa edilen proje toplam 9 konut bloğundan meydana geliyor.

Projede daire özellikleri neler?

İki farklı daire tipinin yer aldığı Referans Ankara projesi içerisinde 1+1 ve 2+1 tip daire seçeneklerine yer veriliyor. Projedeki 1+1 tip dairelerin alanları net 55,10 metrekare büyüklüğüne sahip. Projede 2+1 tip dairelerin alanları ise net 90.10 metrekare büyüklüğüne sahip. 1+1 tip dairelerin ortak alanlı brüt alanı 71.11 metrekare, 2+1 tip dairelerin ortak alanlı brüt büyüklüğü ise 116.77 metrekare olarak planlandı. 1+1 tip konutların balkon büyüklüğü 6.95 metrekare, 2+1 tip konutların balkon büyüklüğü ise 12.85 metrekare büyüklüğe sahip.

Eryaman’da hayata geçirilen ve toplam 2 bin 104 adet konutun yer aldığı konut projesi alışveriş merkezlerine, metro istasyonuna, eğlence merkezlerine, İstanbul çevre yoluna yakınlığı dikkat çekiyor. Büyük Buluşma Geleceğe Referans sloganı ile satışa sunulan proje Eryaman’ın en büyük yaşam konsepti olma yolunda.

Projedeki fiyat ve ödeme seçenekleri neler?

Eryaman Mahallesi’nde bulunan konut projesindeki 1+1 dairelerin satış fiyatları 199 bin TL’den başlıyor. Projede yer alan 2+1 dairelerin satış fiyatları ise 289 bin TL’den başlıyor. Projede yer alan dairelerden birini satın almayı düşündüğünüzde yüzde 10 oranında peşinat ödemesi yapılıyor. 19 bin 900 TL’den başlayan peşinatla daire sahibi olma fırsatı sunulan projede yüzde 0,79 faiz oranı ve 120 ay vade ile ödeme yapılabiliyor.

Referans Ankara sosyal alanları neler?

Referans Ankara projesinde çok amaçlı saha yer alıyor. Çok amaçlı sahada basketbol, voleybol, hentbol, tenis kortu olabilecek şekilde tasarlandı. Projede çocukların da zaman geçirebileceği kütüphane, oyun odası yer alıyor. Spor eğitmenine de yer verilen projede cep sineması, kreş, parti evi, hobi atölyesi gibi sosyal alanlar da yer alıyor. Hobi atölyesinde zanaat gerektiren sanatsal faaliyetlerin yürütülmesi planlanıyor. Ayrıca, projede doktor da bulunuyor.

Diyetisyen ve spor eğitmeninin yer alması planlanan projede kapalı yüzme havuzu, yürüyüş parkurları, fitness salonu, sauna, Fin hamamın yer alıyor. Projeye oyun odası, Spa, hamam, karaoke ve PlayStation odası da eklenmiş durumda.

Referans Ankara nerede?

Metromall AVM ve Eryaman Şehir Stadyumu’na çok yakın bir konumda yer alan Referans Ankara projesinin satış ofisi Eryaman Mahallesi, Şapka Devrimi Caddesi, No: 30 Eryaman Etimesgut / Ankara posta adresinde yer alıyor. Eryaman’daki konut projesinin 2021 yılı dördüncü çeyreğinde tamamlanarak daire sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor. Proje hakkında detaylı bilgiye ulaşmak için 0312 279 14 14 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

1+1 Örnek Daire tanıtım filmi

2+1 Örnek Daire tanıtım filmi