Kategoriler
Emlak Haberleri Kampanyalar Manşet

Referans Ankara’da kampanya

Eryaman’da yükselen Referans Ankara projesindeki net 55,10 metrekare büyüklüğünde inşa edilen 1+1 daire tipleri ve net 90,10 metrekare büyüklüğünde inşa edilen 2+1 daireler 199 bin liradan başlayan fiyatlarla sunuluyor. Projedeki taksit fiyatları ise 995 liradan başlıyor. Ödemelerde yüzde 10 peşinat sonrasında kalan borç yüzde 0,79 oranlı vadelere bölünüyor.

SF Yıldız İnşaat, Fırat Life Style ve Atayıldız Grup’un ortaklığında inşa edilen projede kütüphane, diyetisyen ve PlayStation gibi sosyal donatılar bulunuyor. Dokuz blok içerisinde 2 bin 104 adet konuta yer verilen projedeki konutların 2021 yılının son çeyreğinde teslim edilmesi bekleniyor.

Referans Ankara‘da sosyal donatılar

Başkentte inşa edilen Referans Ankara projesinde içerisinde basketbol, voleybol, hentbol, tenis kortunun bulunan çok amaçlı saha kuruluyor. Projede; cep sineması, kreş, parti evi, hobi atölyesi, kütüphane, kapalı yüzme havuzu, yürüyüş parkurları, fitness salonu, sauna, Fin hamamı yer alıyor.

Etimesgut ilçesine konumlandırılan projede oyun odası, SPA, hamam; karaoke ve PlayStation odası da bulunuyor. Doktorun da yer alacağı projede zanaat faaliyetlerinin gerçekleştirileceği hobi atölyesinin kurulması bekleniyor.

Projedeki daire seçenekleri neler?

Arsa alanının büyüklüğü 49,233 metrekare olan Referans Ankara projesindeki 1+1 daire tipleri net 55,10 metrekare büyüklüğe sahip durumda. Projedeki 2+1 daire tipleri net 90,10 metrekare büyüklüğünde inşa ediliyor.

Şapka Devrimi Caddesi’nde yükselen projedeki 1 oda ve 1 salon tipindeki dairelerin balkon büyüklüğü 6,95 metrekare olarak belirlenirken 2 oda ve 1 salon tipindeki dairelerin net büyüklüğü 12.85 metrekare olarak inşa ediliyor.

Referans Ankara nereye inşa ediliyor?

Sincan ilçesinin sınırlarına yakın bir konumda inşa edilen proje, başkentin Harikalar Diyarı’na yakın bir mesafede bulunuyor. Optimum AVM ve Metropoll AVM’yi çevresine alan proje, Devlet Mahallesi metro istasyonuna ve Lale tren istasyonuna kolay ulaşım imkânı sunuyor.

Eryaman Mahallesi, Şapka Devrimi Caddesi, No: 30, Eryaman – Etimesgut / Ankara adresinde bulunan projenin satış ofisine “0312 279 14 14” telefon numarasından ulaşabilirsiniz.