Kategoriler
Proje Haberleri

Referans Bahçeşehir fiyat bilgisi

İstanbul’un Beylikdüzü ilçesine bağlı Bahçeşehir’de, Kiler GYO ve Kiptaş ortaklığıyla inşa edilen Referans Bahçeşehir konut projesi, toplam 25 bin 920 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor.

8 bloktan meydana gelen projede, 465 konut ve 34 de ticari alan mevcut. Projede 1+1 tipte, 2+1 tipte, 3+1 tipte ve 4+1 tipte daire seçenekleri yer alıyor. Projedeki konutların büyüklükleri 64 metrekare ila 376 metrekare arasında değişiyor.

Projenin Aralık 2019 tarihinde sahiplerine teslim edileceği öngörülüyor.

Referans Bahçeşehir konut projesi fiyat listesi

Konut projesindeki 1+1’ler 620 bin TL’den, 2+1’ler 750 bin TL’den, 3+1’ler 990 bin TL’den ve 4+1’ler ise 1 milyon 200 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcıya sunuluyor.

Projede inşaat firması bünyesinde taksitlendirme yaparak ve ipotek kredisi programından yararlanarak konut sahibi olabilmek mümkün.

Referans Bahçeşehir konut projesi sosyal donatı özellikleri

Konut projesinde çok sayıda sosyal donatı olanağı mevcut. Projede geniş yeşil alanlara yer verilmiş. Projede çocuk oyun alanları, sauna, fitness merkezi, güvenlik, kameralı güvenlik ve kapalı otopark gibi çeşitli sosyal donatı olanakları mevcut.

Su depolu ve hidroforlu projede jeneratör ve asansör yer alıyor. Merkezi ısıtma sisteminin kullanıldığı projedeki dairelerde ısı pay ölçer de var. Ebeveyn banyolu projede yapı denetimi ve zemin etüdü yapıldı. Konut projesi, deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde inşa ediliyor.

Konut projesi nerede yükseliyor?

Proje, yer aldığı konumla da alıcılardan yoğun ilgi görüyor. Proje, Bahçeşehir’in kalbinde, TEM Otoyolunun hemen yanında hayata geçiriliyor. Konut projesi; Kuzey Marmara Otoyolu, Yavuz Sultan Selim Köprüsü, 3. Çevreyolu ve bağlantı yolları, Marmaray, Metro hattı, İstanbul Havalimanı gibi yerlerin kesişim noktasında yükseliyor.

Referans Bahçeşehir konut projesi, Hoşdere Mah. Pazartürk arkası Bahçeşehir/İstanbul adresinde yer alıyor.

Konut projesi ile ilgili olan detaylı bilgilere 444 5 111 numaralı telefondan ulaşabilmek mümkün.