Kategoriler
Emlak Haberleri Kampanyalar

Referans Bahçeşehir projesinde kampanya

Kiler GYO tarafından hayata geçirilecek olan Referans Bahçeşehir projesinde 27 Kasım ile 29 Kasım arasındaki satın alımlarda, “Efsane Hafta sonu kampanyası” kampanyası düzenleniyor.

İçerisinde 465 adet daire, 34 adet dükkânın bulunduğu projedeki satın alımlarda, yüzde 30 oranında indirim uygulanıyor. Yaklaşık 26 dönümlük arsa alanı üzerinde bulunan projedeki dairelerin fiyatı, 6 bin 500 Türk lirasından başlıyor.

Avrupa Yakası’nda inşa edilen projenin teslimlerinin önümüzdeki yılın son çeyreğinde yapılacağı belirtildi.

Pandemiye karşın satışlar arttı

Pandemideki ekonomik durgunluğa rağmen 2020 yılı ikinci çeyrek konut satışlarının geçen yılın aynı dönemine göre yaklaşık yüzde 14 arttığını belirten Kiler GYO Yönetim Kurulu Başkanı Nahit Kiler, haziran ayından itibaren düzenlenen konut kredisi kampanyalarının satışları olumlu yönde etkilediğini kaydetti.

Bu kampanyaların ayrıca ertelenen müşteri taleplerini de artırdığını dile getiren Kiler GYO Başkanı Kiler, “…küresel salgın nedeniyle ertelenen yerli ve yabancı müşteri talebinin de artmasına sebep oldu. Bu dönemde özellikle banka kredili satışlar gerçekleştirdik. Yaz boyunca ise tüm projelerimizde artan bir yabancı müşteri talebi ile karşılaştık. 2020 bizim için ayrıca projelerimizi teslim ettiğimiz bir yıl oldu, Kartal da yer alan Referans Kartal Towers ve Referans Kartal Kordonboyu projelerimizi tamamlayarak müşterilerimize teslimini yaptık, bu projelerde oturumlar başladı.” ifadelerini kullandı.

Nahit Kiler “Referans Bahçeşehir için 27-28-29 Kasım tarihlerinde sadece uygulamak üzere ‘Efsane Hafta sonu’ kampanyası hazırladık. Kampanya özelinde şimdiden konut alıcılarından satın alma talepleri toplamaya başladık” diye konuştu.

Referans Bahçeşehir projesinde konut seçenekleri

Projedeki 1+1 daire tipleri, brüt 65-77 metrekarelik aralığa sahip alternatiflerle satışa sunuluyor. Kiler GYO tarafından inşa edilen 2+1 daireler, brüt 106 metrekare ile 137 metrekare arasındaki seçeneklerle satılıyor.

Projedeki 3+1 daire tipleri, brüt 165 metrekare büyüklüğü ile brüt 187 metrekare arasındaki değerlere sahip durumda. Referans Bahçeşehir projesindeki 4+1 daireler, brüt 199 metrekare ile brüt 200 metrekarede olmak üzre iki farklı tipte sunuluyor.

Projedeki dairelerin, harici depo alanı bulunuyor.

Satış ve iletişim

Referans Bahçeşehir Adres: Bahçeşehir 2. Kısım Mahallesi, Pazartürk Cdi No:13, 34488 Şamlar Köyü – Başakşehir/İstanbul

Telefon: 444 5 111

Elektronik posta: [email protected]