Kategoriler
Proje Haberleri

Referans Balkan Park konutları ön satışa çıktı

Referans Balkan Park projesindeki 40 daire ön talep toplamaktadır. Referans Yapı’nın bu projesi, Bursa’nın Görükle bölgesinde hayata geçen en yeni projeler arasındadır. Bununla birlikte dairelerin yapı özellikleri çok dikkat çekicidir. Depreme dayanıklı bir temele sahip olan bu konutlar için C 30 sınıfı beton malzeme kullanılmaktadır. Bununla birlikte dairelerin PVC doğramaları, ısıcam pencereleri ve tüm zemin malzemeleri konforu yükseltmektedir. Kışın sıcak, yazın serin kalabilen dairelerde klima altyapısı ve kombili yerden ısıtma sistemi mevcuttur. Ayrıca mutfaklar üçlü ankastre setine sahip olacaktır. Site alanı için ise açık otopark ve çocuk oyun alanı tasarlanmıştır.

Proje alanı nerededir?

Bursa’nın Nilüfer ilçesindeki Balkan Mahallesi, dairelerin inşa edildiği konum olmaktadır. Görükle Zafer semtindeki inşaat alanı Atatürk Bulvarı yakınlarındaki Eğridere Sokağı’ndadır. Hasanağa Deresi’ne ve çok sayıda yeşil alana yakın olan bu daireler şehrin en seçkin konumlarından birindedir. Ekomini ve Özhan Market şubeleri, Zübeyde Hanım Anaokulu, Tuna İmam Hatip Ortaokulu, Ali Durmaz Ortaokulu ve Halid Bin Velid Camii de aynı bölgededir.

Referans Balkan Park satılık daire fiyatları ne kadardır?

Balkan Park Görükle ilçesinin ortalama konut değerlerine yakın fiyat aralıklarına sahiptir. Ayrıca brüt 165 metrekare – net 138 metrekare büyüklüğündeki 3 + 1 odalı daireler krediye uygun olmamaktadır. Takas yönteminin de kullanıma açık olmadığı bilinmektedir. Fiyatlar ise yaklaşık olarak 550 bin TL’den başlamaktadır. Referans Park Balkan projesi ile ilgilenmiş olanlar, detaylı bilgi almak için 444 16 74 ya da 0 533 131 01 701 numarasına ulaşabilir.

Ayrıca Bursa konumunda hayata geçen diğer bazı projeler şunlardır: