Kategoriler
Proje Haberleri

Referans Başakşehir Vadi teslim tarihi

İstanbul’un Avrypa yakasının gelişen ilçelerinden Başakşehir’de, Kiptaş güvencesiyle Kiler GYO tarafından hayata geçirilen Referans Başakşehir Vadi konut projesi, toplam 8 bin 607 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor.

2 blokta toplam 87 adet konut ve 68 adet ticari üniteden oluşan konut projesinde; 3+1 tipte, 4+1 tipte, 5+1 tipte, 6+1 tipte, 7+1 tipte ve 8+1 tipte daire seçenekleri bulunuyor. Konut projesindeki dairelerin büyüklükleri, 171 metrekare ila 300 metrekare arasında yer alıyor.

İnşaat projesinin Mart 2020 tarihinde sahiplerine teslim edileceği öngörülüyor.

Referans Başakşehir Vadi projesi ödeme seçenekleri

Konut projesindeki en düşük dairenin fiyatı, 1 milyon 230 bin TL olarak açıklandı. Projede yüzde 5 peşinat vererek kalan kısım için vade farksız 84 ay taksitlendirme yapılabiliyor. Bunun dışında projede peşin alımlarda yüzde 25 indirimden de yararlanılabiliyor.

Satılık toplam 30 adet dairenin bulunduğu konut projesinde, ipotek kredisi programından da faydalanılabiliyor.

Referans Başakşehir Vadi konut projesi sosyal donatı özelikleri

Konut projesinde çok sayıda sosyal donatı özelliği var. Projede çocuk oyun alanları, sauna, fitness merkezi, güvenlik, kameralı güvenlik ve kapalı otopark gibi birçok sosyal donatı olanağı mevcut durumda bulunuyor.

Vadi manzarasına sahip olan konut projesinde; su deposu, hidrofor, jeneratör ve asansör mevcut durumda. Ankastre beyaz eşyalarla donatılmış durumdaki konut projesinde, ısınma sistemi olarak merkezi sistem kullanılıyor.

Dairelerde ısı pay ölçerin de yer aldığı konut projesinde balkon da mevcut. Yapı denetimi ve zemin etüdü yapılmış durumdaki konut projesi, deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun olarak inşa ediliyor.

Konut projesinin tam konumu neresi?

Hürriyet Bulvarı üzerinde konumlanmış olan konut projesi, merkezi bir konuma sahip durumda. Konut projesi, toplu taşıma olanaklarına da kolay ulaşılabilen bir yerde.

Referans Başakşehir Vadi konut projesi, Başak Mah. Hürriyet Bulv. Başakşehir/İstanbul adresinde hayata geçiriliyor.

Konut projesi ile ilgili detaylı tüm bilgilere 444 5 111 numaralı telefonu arayıp ulaşılabiliyor.