Kategoriler
Emlak Haberleri

Referans Kartal Kordonboyu’nda fiyat listesi

Sahile yürüme mesafesinde inşa edilen Referans Kartal Kordonboyu projesindeki 17 katlı blok içerisinde, 94 adet daire ve 11 adet dükkân bulunuyor. Toplu taşıma istasyonlarına ve bağlantı yollarına yakın mesafelerde yer alan projeye Adalar manzarası eşlik ediyor.

Kiler GYO tarafından hayata geçirilen proje, 3 bin 300 metrekare genişliğindeki arsa alanı üzerinde bulunuyor. Üsküdar Caddesi’nde konumlandırılan projedeki daireler ise teslim edilmeye hazır durumda.

Projede hangi sosyal donatılar bulunuyor?

500 metrekare genişliğindeki Zen bahçesine yer verilen Referans Kartal Kordonboyu projesinde sauna, Türk hamamı, fitness merkezi ve yürüyüş parkuru yer alıyor. Site içerisindeki süs havuzu ise projeye estetik bir değer katıyor.

Kameralı ve canlı güvenlik hizmetlerinin aralıksız olarak çalıştığı site alanı içerisinde kapalı otopark da bulunuyor.

Projede hangi daire seçenekleri sunuluyor?

Referans Kartal Kordonboyu projesindeki dairelerde teras ve Fransız balkonlarına yer verilirken çoğu dairede ebeveyn banyosu ve çamaşır odası bulunuyor. Adalar ve deniz manzaraları ise projedeki dairelere eşlik ediyor. Projede yer alan dairelerde merkezî ısıtma sistemi kullanılıyor.

Dairelerinin ankastre beyaz eşyalarıyla teslim edildiği projedeki 1+1 tipindeki daireler net 41.2 metrekare genişliğinde, 2+1 tipindeki daireler net 78.1 metrekare genişliğinde, 3+1 tipindeki daireler net 102.7 metrekare genişliğinde, 4+1 tipindeki daireler ise net 151.6 metrekare genişliğinde bulunuyor.

Referans Kartal Kordonboyu projesindeki fiyat listesi

Referans Kartal Kordonboyu projesindeki 1+1 tipindeki daireler 507 bin liradan, 2+1 tipindeki daireler 841 bin liradan, 3+1 tipindeki daireler 1 milyon 100 bin liradan, 4+1 tipindeki daireler ise 2 milyon 290 bin liradan başlıyor.

Proje nerede bulunuyor?

İstanbul’un gözde ilçelerinden biri olan Kartal’da inşa edilen proje, metro istasyonlarına ve otobüs duraklarına yakın mesafelerde bulunuyor. Metro istasyonuna yürüme mesafesinde bulunan proje, Kadıköy’e 20 dakikalık uzaklıkta yer alıyor. Yürüme mesafesinde bulunan metro hattından Ünalan’a giderek metrobüs hattına ya da Ayrılık Çeşmesi’ne giderek Marmaray hattına ulaşılabiliyor.

Atalar Mahallesi, Halit Paşa Caddesi, Şehit Hakan Kurban Sokak, Kartal / İstanbul açık adresinde bulunan projenin detaylarına aşağıdaki telefon numarasını tuşlayarak ulaşabilirsiniz:

444 5 111