Kategoriler
Proje Haberleri

Referans Kartal Kordonboyu’nda konforlu yaşam

Adından da anlaşılacağı gibi İstanbul şehrinin Kartal ilçesinde Referans Kartal Kordonboyu projesi hayata geçirildi. Söz konusu olan proje Kiler GYO firmasının imzası ile yaşama kazandırıldı.

Söz konusu olan proje bünyesinde dairelerin yanı sıra dükkanlar da barındıracak şekilde tasarlanmış durumda. Böylelikle proje kapsamında inşa edilmiş olan daire ve dükkanlar bölgedeki konut ve dükkan ihtiyacına yanıt verecek şekilde tasarlanmış oluyor. Proje 17 kattan meydana gelecek şekilde inşa edilmiş durumda. Referans Kartal Kordonboyu projesi bünyesinde 94 adet konut barındıracak şekilde yaşama kazandırıldı.

Modern mimarisi ile dikkat çeken proje birçok açıdan bulunduğu bölgede adından söz ettirmeyi başarıyor. Söz konusu olan projedeki konutlar yaşama hazır bir şekilde alıcılarını bekliyor.

Bahsi geçen proje bu yönü ile zaman sıkıntısı olan alıcılar için avantaj sağlıyor. Aynı zamanda hemen teslim durumundaki konutlar sayesinde bölgedeki beklemek istemeyen alıcıların da ilgisini görüyor.

Projede yer alan konutların özellikleri nelerdir?

Söz konusu olan projedeki konutlar dört farklı daire tipinden oluşuyor. Bahsi geçen projedeki konutların büyüklükleri de daire tiplerine göre değişiklik gösteriyor. Referans Kartal Kordonboyu projesinde bulunan konutlar 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak inşa edilmiş durumda. Söz konusu olan konutların büyüklükleri de dört farklı plandan meydana gelerek tasarlandı. Konutlar 63 metrekare ile 252 metrekare arasında değişen büyüklüklere sahip.

Projede yer alan konutlar nerede inşa edildi?

Bahsi geçen konutlar Atalar Mahallesi’nde yaşama kazandırıldı. Söz konusu olan proje konumu itibariyle de adından söz ettiriyor. Referans Kartal Kordonboyu projesi Halit Paşa Caddesi Şehit Hakan Kurban Sokak’ta inşa edildi.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Proje kapsamında inşa edilmiş olan konutların fiyatları daire tipleri ve konutların büyüklüklerine göre değişiklik gösterecek şekilde hazırlandı. Referans Kartal Kordonboyu projesindeki 1+1 konutlar 507 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkarılıyor. Bahsi geçen 2+1 dairelerin fiyatları ise 841 bin TL’den başlıyor. Projede bulunan 3+1 konutların ücretleri ise 1 milyon 100 bin TL’den başlayarak alıcılarına sunulmakta. Söz konusu olan 4+1 konutların fiyatlarına gelecek olursak, 2 milyon 290 bin TL’den başlıyor.

Konutların tümü hemen teslim durumunda alıcılarına sunuluyor.