Kategoriler
Proje Haberleri

Referans Kartal Loca satışları başladı

Referans Kartal Loca projesi lüks yapısı ve konforlu yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu İstanbul’un Kartal İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Kiler GYO tarafından hayata geçirilmektedir. Sitede 3 adet blok bulunmaktadır. A blok 25 katlı olup 176 adet daire bulunmaktadır. B blok 4 katlı olup 14 adet daire bulunmaktadır. C blok ise 4 katlı olup 12 adet daire bulunmaktadır. Böylece proje toplamda 202 adet daireden oluşmaktadır. Üstelik bu dairelerin 2 artı 1’den 5 artı 1’e kadar daire seçenekleri bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Sitede 3 adet blok bulunmaktadır. A blok 25 katlı olup 176 adet daire bulunmaktadır. B blok 4 katlı olup 14 adet daire bulunmaktadır. C blok ise 4 katlı olup 12 adet daire bulunmaktadır. Böylece proje toplamda 202 adet daireden oluşmaktadır. Üstelik bu dairelerin 2 artı 1’den 5 artı 1’e kadar daire seçenekleri bulunmaktadır. Dairelerin büyüklükleri ise 107 metrekare ile 357 metrekare arasında değişmektedir. B ve C bloktaki alt katlarda yer alan konutların geniş bahçe alanları bulunmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı otopark alanı mevcuttur. Ayrıca yetişkin ve çocuk açık yüzme havuzu, oyun parkı ve fitness merkezi bulunmaktadır. Bina özellikleri içerisinde asansör, hidrofor ve su deposu bulunmaktadır. Yatak odalarında ebeveyn banyosu ve giyinme odası bulunmaktadır. Ayrıca mutfak içerisinde ankastre mutfak seti yer almaktadır. Konutlarda teras ve balkon mevcuttur. Bu proje deprem yönetmeliğine uygun yapıdadır. Ayrıca yalıtım yönetmeliğine uygun durumdadır.

Referans Kartal Loca konumu hakkında

Proje, İstanbul’un Kartal İlçesi Atalar Mahallesi’nde bulunmaktadır. Ayrıca bu konutlar deniz ve Adalar manzarasına sahiptir. Sahil yoluna 200 metre mesafede bulunmaktadır. Bunun yanı sıra Kartal IDO Marina 3 kilometre , Maltepe IDO Marina’ya 1 kilometre ve Sabiha Gökçen Havalimanı’na 23 kilometre uzaklıktadır. Proje Çanakkale Caddesi, Atalar Mahallesi, Kartopu Sokak, No :1D
Kartal / İstanbul adresinde yer almaktadır.

Referans Kartal Loca fiyatları ne kadardır?

Referans Kartal Loca projesinde 2 artı 1’den 5 artı 1’e kadar daire seçenekleri bulunmaktadır. Dairelerin büyüklükleri ise 107 metrekare ile 357 metrekare arasında değişmektedir. Bu daireler 1.471.000 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmuştur. Üstelik bu daireler banka kredisine uygun durumdadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 444 5 111 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…