Kategoriler
Proje Haberleri

Referans Kartal Towers fiyat listesi

Kiler GYO firmasının güvencesi ile Referans Kartal Towers projesi hayata geçirildi. Yaşama hazır bir şekilde alıcılarını bekleyen proje İstanbul ilinin Kartal ilçesinde inşa edilmiş durumda.

Çalışmaları tamamlanan proje beklemek istemeyen ve zaman sıkıntısı olan alıcıların dikkatinden kaçmıyor. Projede bulunan konutlar 31 katlı bloklardan meydana geliyor. Referans Kartal Towers projesi bünyesinde 451 adet konut barındıracak şekilde tasarlandı.

Projede yer alan konutlar nerede?

Bahsi geçen projede yer alan konutlar lokasyon olarak dikkat çekiyor. Referans Kartal Towers projesi Atalar Mahallesi, Şehit Hakan Kurban Caddesi No:26’da konumlandırılmış durumda.

Projede yer alan konutların özellikleri neler?

Söz konusu projede yer alan konutların özellikleri değişiklik gösteriyor. Projede yer alan konutlar beş farklı daire tipinden oluşacak şekilde planlandı. Bahsi geçen konutların büyüklükleri de buna uygun bir şekilde değişiyor.

Referans Kartal Towers projesi bünyesinde 1+1’den 5+1’e kadar farklı daire seçenekleri barındırıyor. Projedeki konutların büyüklükleri ise 56 metrekareden başlıyor. En büyük konut 235 metrekare olacak şekilde tasarlandı.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Referans Kartal Towers projesinde yer alan konutlar daire tiplerine ve büyüklüklerine göre değişiklik gösterecek biçimde ücretlendirilmiş durumda. Projede bulunan 1+1 konutlar 407 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunuluyor. Söz konusu projede yer alan 2+1 daire tipindeki konutlar ise 773 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkarılmış durumda. Proje kapsamında inşa edilmiş olan 3+1 konutların fiyatları 1 milyon 90 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunuluyor.

Bahsi geçen projede yer alan konutlardan 4+1 daire tipindekiler 1 milyon 485 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunulmakta. Projede yer alan 5+1 konutlar ise 2 milyon 932 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkarılmış vaziyette.

Söz konusu projede yer alan konutların tümü hemen teslim durumunda alıcı ve yatırımcılarını bekliyor.

Telefon: 0212 948 99 72