Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Referans Kartal Towers projesindeki faiz oranı düşürüldü, vadeler uzatıldı

Konut teslimlerinin hemen yapıldığı Referans Kartal Towers projesindeki dairelerin faiz oranı düşürüldü. Ödeme planındaki 120 ay vade, 180 aya çıkarken yüzde 0,99 seviyesinde olan faiz oranı da yüzde 0,64 seviyesine indirildi.

Bunun için istenen peşin ödeme bedeli ise konut fiyatının yüzde 10’una denk geliyor.

Referans Kartal Towers konut özellikleri

Sahile yürüme mesafesine konumlandırılan projedeki bir odalı ve bir salonlu daire tipleri, net 41.2 metrekare büyüklüğünde bulunuyor. Kiler GYO tarafından hayata geçirilen projedeki iki odalı ve bir salonlu daire tipleri, net 78.1 metrekare büyüklüğünde satışa sunuluyor.

Toplu ulaşım ağlarına yakın mesafelerde bulunan projedeki üç odalı ve bir salonlu daireler net 102.7 metrekarelik alana sahipken projedeki dört odalı ve bir salonlu daireler ise net 151.6 metrekare büyüklüğünde.

Teraslı ve Fransız balkonlu daire tiplerinin bulunduğu projedeki dairelerin çoğunda ebeveyn banyosu ve çamaşır odası da yer alıyor. Merkezî ısıtma sisteminin kullanıldığı projedeki konutlar, ankastre beyaz eşyalarıyla teslim ediliyor.

Projedeki 4+1 ve 5+1 daireler

Referans Kartal Towers projedekindeki 4+1 ve 4,5+1 daire tipleri net 173.8 metrekarelik alana sahip durumda. Bu daire tiplerinin depo alanı, terası ve balkonu da bulunuyor. Teras ve balkonunun toplam alanı ise 93 metrekare.

Referans Kartal Towers projesindeki daire fiyatları?

İstanbul’un Anadolu Yakası’nda inşa edilen projedeki bir odaya ve bir salona sahip daire tipleri 482 bin lira ile 664 bin 560 lira arasında. Atalar Mahallesi’nde bulunan projedeki iki odalı ve bir salonlu daireler 692 bin 640 liradan başlayan 1 milyon 464 bin 840 liraya kadar uzanan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Kadıköy’e 20 dakikada ulaşım imkânı sunan projedeki üç odaya ve bir salona sahip daire tiplerinin fiyatı da 1 milyon 150 bin liradan başlayıp 2 milyon 812 bin liraya kadar uzanıyor. Halit Paşa Caddesi’nde yer alan projedeki dört odalı ve bir salonlu daireler 1 milyon 565 bin liradan satılıyor.

Adres ve iletişim bilgileri

Referans Kartal Towers adres: Halit Paşa Caddesi, Şehit Hakan Kurban Sokak, Kartal / İstanbul

Telefon: 444 5 111

Taşınmaz Haber, Zingat