Kategoriler
Emlak Haberleri Kampanyalar Manşet

Referans Kartal Towers’ta kaçırılmayacak fırsat

İstanbul’a bağlı bulunan Kartal ilçesinde Referans Kartal Towers projesi hayata geçirildi. Bahsi geçen proje Kiler GYO firmasının imzası ile yaşama kazandırıldı. Modern mimarisi ile dikkat çeken proje birçok açıdan bulunduğu bölgede adından söz ettirmeyi başarıyor. Söz konusu olan projedeki konutlar yaşama hazır bir şekilde alıcılarını bekliyor. Projedeki konutlar yıl sonunda teslim edilecek.

Söz konusu olan proje bünyesinde dairelerin yanı sıra dükkanlar da barındıracak şekilde tasarlanmış durumda. Böylelikle proje kapsamında inşa edilmiş olan daire ve dükkanlar bölgedeki konut ve dükkan ihtiyacına yanıt verecek şekilde tasarlanmış oluyor. Projede yer alan bloklar otuz bir katlı olacak şekilde inşa edilmiş durumda. Referans Kartal Towers projesi bünyesinde 451 adet konut barındıracak şekilde yaşama kazandırıldı.

Projede yer alan konutların ödeme planı nedir?

Referans Kartal Towers projesinden konut sahibi olmak isterseniz 0,79 vade farkı ile 180 ay taksitlendirme fırsatından yararlanabilirsiniz. Ayrıca projede yüzde 10 indirim de mevcut. Söz konusu olan indirim yüzde 20 peşin ve yüzde 80 kredi kullanımlarında gerçerli oluyor.

Projede yer alan konutların özellikleri nelerdir?

Söz konusu olan projedeki konutlar bei farklı daire tipinden meydana geliyor. Bahsi geçen projedeki konutların büyüklükleri de daire tiplerine göre değişiklik gösteriyor. Referans Kartal Towers projesinde bulunan konutlar 1+1’den 5+1’e kadar farklılık gösterecek şekilde inşa edilmiş durumda. Söz konusu olan konutların büyüklükleri de beş farklı plandan oluşuyor. Konutlar 56 metrekare ile  235 metrekare arasında değişen büyüklüklere sahip.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Proje kapsamında inşa edilmiş olan konutlar, daire tipleri ve konutların büyüklüklerine göre değişiklik gösterecek şekilde ücretlendirilmiş durumda. Referans Kartal Towers projesindeki konutların fiyatları 407 bin TL ile 2 milyon 932 bin TL arasında değişiyor.

Konutların 2019 yılının sonunda alıcılarına teslim edilmesi planlanıyor.