Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Referans Kartal Towers’ta yüzde 5 peşinatla

Kiler GYO ve Biskon Yapı ortaklığı tarafından İstanbul İli, Kartal İlçesi, Atalar Mahallesi’nde hayata geçirilen Referans Kartal Towers projesinde yüzde 5 peşinat ödeyerek daire sahibi olma fırsatı sunuluyor.

13 bin 170 metrekare yüzölçümlü arsa alanı üzerinde inşa edilen Referans Kartal Towers projesi 24 ve 31 katlı 2 blokta toplam 451 adet daire ve ticari alanlardan meydana geliyor.

49 metrekare ile 404 metrekare arasında değişen farklı büyüklüklerdeki 1+1 , 2+1 , 3+1 , 4+1 , 5+1 tipindeki daire seçeneklerinden meydana gelen Referans Kartal Towers projesi Şehit Hakan Kurban Sokak üzerinde yükseliyor.

Referans Kartal Towers projesinde yüzde 5 peşinat ödedikten sonra kalan tutar ise 84 ay vade ve yüzde sıfır faizle ödeyerek daire sahibi olabiliyorsunuz. Projede tamamı peşin ödemelerde ise yüzde 25 indirim fırsatı sunuluyor.

Referans Kartal Towers projesinde açık yüzme havuzu, kapalı yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, sauna, Türk hamamı, fitness salonu, kreş, güvenlik kapalı otopark gibi alanlar yer alıyor.

340 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulan projesi Atalar Mahallesi, Halit Paşa Caddesi, Şehit Hakan Kurban Sokak Kartal / İstanbul adresinde yer alıyor.

Tel: 444 5 111