Kategoriler
Proje Haberleri

Referans Koru Kayapa satışları devam ediyor

Bursa İli, Nilüfer İlçesi, 30 Ağustos Zafer Mahallesi’nde konut projesi hayata geçirilmektedir. Söz konusu proje Referans Yapı firması tarafından inşa edilmekte olup daire satışları devam etmektedir. Referans Koru Kayapa konut projesi özellikleri neler? Projede daire tipleri neler? Daire büyüklükleri ne kadar? Konut fiyatları ne kadar? Bütün bu soruların yanıtı haberimizin devamında yer almaktadır.

Proje Özellikleri Neler?

Konut projesi Bursa, 30 Ağustos Zafer Mahallesi’nde yer alan arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Proje 2 konut bloğundan meydana gelip, toplam 30 adet konuttan oluşmaktadır. Bursa konut projesi Kayapa Çamlık’ta en güzel konumda doğanın içerisinde ferah huzur dolu butik bir projedir. Kayap konut projesi kapsamındaki daire içleri yerden ısıtma sistemi, klima, ankastre set, vestiyer, işlik gibi özelliklere sahiptir. Aynı zamanda projenin yer aldığı site içerisinde çocuk oyun alanları, kamelya gibi sosyal olanaklar mevcuttur. Ayrıca açık ve kapalı otopark da bulunmaktadır.

Referans Koru Kayapa konut projesinde tek tip daire seçeneklerine yer verilmiştir. Bu daireler 3+1 tip seçeneklerden oluşmaktadır. Ayrıca dairelerin büyüklükleri de brüt 165 metrekare olarak tasarlanmıştır.

Referans Koru Kayapa Daire Fiyatları Ne Kadar?

Bursa konut projesinde yer alan daireler lansmana özel ve sizlere uygun ödeme seçenekleriyle satışa sunulmuştur. Bu kapsamda satışları devam eden;

165 metrekare brüt alana sahip 3+1 daireler 750 bin TL’den satışa sunulmaktadır.

Proje Nerede Yer Alıyor?

Referans Koru Kayapa konut projesi Bursa’nın yükselen değeri Kayapa Çamlık’ta yükselmektedir. Aynı zamanda proje alışveriş merkezi, hastane, market, park, üniversite gibi noktalara da yakın mesafede konumlandırılmıştır.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 444 16 74 ve 0533 131 01 71 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız..