Kategoriler
Proje Haberleri

Referans Park Bursa satılık 3 + 1 ve 6 + 1 daire fiyatları ne kadar?

Referans Park Bursa projesinde toplam 16 konut vardır. Bunların 12 tanesi 3 + 1 oda sayısına sahip olurken geriye kalan 4 tane konut 6 + 1 odaya sahiptir. Tek referansı kaliteli projeleri olan Referans Yapı, bu dairelerin inşası için yoğun bir çalışma gerçekleştirmektedir. Alıcılarını bekleyen 3 + 1 odalı daireler brüt 220 metrekare – net 187 metrekareliktir. Projenin ve tüm Bursa’nın en lüks konutlarından olan 6 + 1 odalı daireler ise brüt 413 metrekare – net 373 metrekare ölçüye sahiptir. Bununla birlikte 3 + 1 odalı dairelerin 2 banyosu, 6 + 1 odalı dairelerin ise tam 5 banyosu bulunmaktadır.

Tüm vitrifiye ürünleri Grohe markalı olan bu dairelerin kombili yerden ısıtma sistemi mevcuttur. Hatta balkonlarda bile ısıtma altyapısı sağlanmıştır. Dolayısıyla balkonların da oda gibi kullanılması mümkün hale gelmektedir. Site içerisindeki büyük kapalı otoparkta ise her bir daire için 2 araçlık yer ayrılmıştır.

Referans yapı bu projesini nerede hayata geçiriyor?

Bu konutlar, Bursa – Nilüfer’in Beşevler Çamlıca bölgesinde inşa edilmektedir. Eğitimciler Caddesi’ne bağlanan Songül Sokağı ile Kuş Sokağı arasındaki konutlar Açelya Parkı’nın ve büyük Çamlıca Parkı’nın da arasında bulunur. Pek çok parkın yer aldığı bu bölgede Turuncu – Mor Kreşi, Elele Çocuk Yuvası, Sosyal ve Kültürel Yardımlaşma Vakfı Anadolu Lisesi ve 4 No’lu Aile Sağlığı Merkezi gibi yerler de mevcuttur. Ayrıca Nilüfer’in merkezindeki bu alandan, şehrin her yerine ulaşım zahmetsizdir.

Referans Park Bursa satılık daire fiyatları ne kadardır?

Referans Park Bursa satılık daire fiyatları konut türüne göre şunlardır:

  • 3 + 1 Odaya sahip daire seçenekleri: 1 milyon 200 bin TL
  • 6 + 1 Odaya sahip daire seçenekleri: 2 milyon 400 bin TL

Bununla birlikte daha başka konutların fiyatlarını merak ediyorsanız TIKLAYINIZ