Kategoriler
Proje Haberleri

Reform Life nerede yükseliyor?

İstanbul’un Avrupa yakasındaki Avcılar ilçesinde, Delta Arazi Geliştirme İnşaat şirketi tarafından inşa edilen Reform Life konut projesi, toplam 7 bin 800 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor.

Toplam 2 bloktan oluşan konut projesinde, 124 adet konut ve biri süpermarket olmak üzere 15 adet de ticari ünite yer alıyor. Projede 1+1 tipte, 2+1 tipte, 3+1 tipte, 4+2 tipte ve 3+2 tipte konut seçenekleri mevcut durumda bulunuyor. Projedeki 1+1’ler 79 metrekare, 2+1’ler 123 ila 148 metrekare, 3+1’ler 176,90 metrekare, 3+2 dubleksler 204,47 ila 217,76 metrekare, 4+1 dubleksler 262,29 metrekare büyüklüklerde tasarlandı.

Konut projesi, sahiplerine hemen teslim edilebiliyor.

Reform Life konut projesi ödeme seçenekleri

Konut projesindeki en düşük daire fiyatı 350 bin TL olarak belirlendi. Konut projesinde yüzde 30 peşinat verip 30 ay vade farksız taksit yapabilme imkanı mevcut.

Reform Life konut projesi sosyal donatı özellikleri

Konut projesinde kapalı yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, güvenlik, kameralı güvenlik ve kapalı otopark gibi çok sayıda sosyal donatı özelliği mevcut.

Asansörlü konut projesinde, merkezi ısıtma sistemi tercih ediliyor. Dairelerde ısı pay ölçerin de bulunduğu konut projesinde, ebeveyn banyosu ve balkon var. Öğrencilerin yoğun ilgisiyle karşılaşan konut projesi, geniş bir peyzaj alanına sahip durumda. Konut projesinin üst katlarındaki dairelerden göl manzarasını izleyebilme olanağı var.

Yapı denetimi ve zemin etüdü yapılmış durumdaki konut projesi, deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun olarak hayata geçiriliyor.

Konut projesinin tam konumu neresi?

Avcılar’ın gelişmekte olan bölgelerinden biri olan Firuzköy’de inşa edilen konut projesi, üniversiteye de yakın. E5 otoyoluna 2 dakika mesafede inşa edilen proje, metrobüse ve yakın zamanda yapımı planlanan (Sefaköy- Beylikdüzü Metrosu) Yenikapı-Büyükçekmece Metrosu’na yürüme uzaklığında.

Reform Life konut projesi, Üniversite Mah. Firuzköy Bulvarı Uran Cad. No: 48/1 Avcılar/İstanbul adresinde yer alıyor.

Konut projesi hakkındaki tüm detaylı bilgilere 0212 509 09 45 numaralı telefondan ulaşabilmek mümkün durumda.