Kategoriler
Proje Haberleri

Regnum Çerkezköy Tekirdağ teslim tarihi

Tekirdağ’ın eşsiz havasına huzur katacak, yeri geldiğinde coşkun denizine eşlik edecek bir konut projesi ‘Regnum Çerkezköy Tekirdağ’ ismiyle doğuyor. Bu yılın haziran ayında görücüye çıkmaya hazırlanan konut projesinde çekirdek aileden, kalabalık ailelere varan geniş yelpazesiyle alıcılarını beklemektedir.

Regnum Çerkezköy Tekirdağ proje özellikleri

Trakya bölgesinin en canlı ili Tekirdağ’da inşasına devam edilen Regnum Çerkezköy Tekirdağ konut projesi toplamda 6 bloktan oluşmaktadır. 9 katlı bu yapılar içerisinde toplamda 400 daireyi barındırmaktadır. 1 oda 1 salondan, 4 oda 1 salona kadar daire seçeneklerini alıcısının tercihine sunuyor.

İçlerinde en küçük daire boyutu 41 metrekare olarak karşımıza çıkarken; en büyük daire boyutu 333 metrekareden satışa hazır hale getirilmektedir.  İstanbul’a sınır semt olarak görülen Çerkezköy’de alıcısına iyi bir yatırım merkezine dönüşmeye hazır konutlar, aynı zamanda Polita Mimarlık imzasına sahiptir.

1 oda 1 salon daire boyutu 41 metrekare ila 55 metrekareye değişen seçeneklerle,

2 oda 1 salon daire boyutu 85 metrekare ila 158 metrekareye değişen seçeneklerle,

3 oda 1 salon daire boyutu 106 metrekare ila 333 metrekareye değişen seçeneklerle,

4 oda 1 salon daire boyutu 134 metrekare ila 169 metrekareye değişen seçeneklerle alıcısını bekliyor.

Projenin sahip olduğu sosyal donatılar

Tekirdağ’ın canlı hayatına uyum sağlayan konut projesi, sosyal donanımlarıyla dikkat çekmektedir. Kapalı yüzme havuzundan, çocuk oyun alanlarına varıncaya dek her yaşa uygun bir konut projesi özelliğini taşıyan Regnum Çerkezköy Tekirdağ, aynı zamanda kapalı otoparka sahip olmasıyla arabalarınızın güvenliğini garantiliyor.

Projede yer alan daire fiyatları

Regnum Çerkezköy Tekirdağ konut projesinde yapı denetimi ve zemin etüdü yapılmış; deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun hale getirilmiştir. Binaların içerisinde asansörlerin bulunması sağlık sorunu gibi önemli engellerin önüne geçiyor.

OP Grup katkılarıyla ortaya çıkarılan 10 bin metrekarelik araziye sahip, C konut segmentindeki bu yapılardan beğendiğiniz daireye sizlerde sahip olabilirsiniz.

‘Regnum Çerkezköy Tekirdağ’ proje teslim tarihi Haziran 2020 olarak beklenirken, fiyatlar daire boyutlarına göre şekillendirilmiştir.

1 oda 1 salon daire metrekare hesabını 3 bin 273 TL üzerinden belirlemiş ve minimum değerini 180 bin TL’de tutmuştur.

2 oda 1 salon daire metrekare hesabını 3 bin TL üzerinden belirlemiş ve minimum değerini 260 bin TL’de tutmuştur.

3 oda 1 salon daire metrekare hesabını 3 bin 208 TL üzerinden belirlemiş ve minimum değerini 340 bin TL’de tutmuştur.

4 oda 1 salon daire metrekare hesabını 3 bin 59 TL üzerinden belirlemiş ve minimum değerini 410 bin TL’de tutmuştur.

Yapacağınız konut tercihine göre 180 bin TL’den açılan fiyatlar 520 bin TL’ye kadar uzanmaktadır.

Detaylı bilgi için:

0282 725 1414