Kategoriler
Emlak Haberleri

Regnum Sky Tower’da yüzde 18 KDV indirimi

Öztürk Holding tarafından yönetilen bir gayrimenkul geliştirme şirketi Regnum Türkiye tarafından Ankara İli, Çankaya İlçesi, Mevlana Bulvarı (Konya yolu) üzerinde hayata geçirilen Regnum Sky Tower projesinde 18 KDV bizden kampanyası başladı.

8 bin 401 metrekare büyüklüğe sahip arsa parseli üzerinde hayata geçirilen Regnum Sky Tower projesinde başlatılan kampanyada da yüzde 18 KDV indirimi uygulanıyor.

Hemen teslimlerin yapıldığı Regnum Sky Tower projesinde yer alan ofislere yüzde 18 KDV indiriminin yanında ayrıca 30 ay vade ve yüzde sıfır faiz fırsatı ile sahip olabiliyorsunuz. Kampanyada 24 Aralık 2017 tarihine kadar devam edecek.

49 metrekare ile 980 metrekare arasında değişen farklı büyüklüklerdeki ofislerin yer aldığı Regnum Sky Tower projesinde toplam 115 adet ofis yer alıyor.

Hemen teslim, hemen tapu ve yüzde 18 KDV indirimi sunulan Sky Tower projesinde kapalı yüzme havuzu, fitness salonu, güvenlik, kapalı otopark, golf alanı, SPA, sinema, market, 2 bin 500 metrekare anti-stres bahçesi gibi alanlar yer alıyor.

Tel: 0312 286 67 59

Tasinmazhaber.Com