Kategoriler
Proje Haberleri

Reis Bey Konakları Kars şehir merkezinde yükseliyor! Fiyatlar ne kadar?

Reis Bey Konakları Kars şehrinde gerçekleşen konut projelerinden birisidir. Bu proje, dairelerin konforu ve yapı kalitesi dolayısıyla bölgedeki pek çok projeden daha iyi görünmektedir. 3 blok ve toplam 140 dairede yaşam başlamıştır. Satılık daire seçenekleri 2 + 1 ve 3 + 1 oda sayılarına sahip olabilmektedir. Site, yaklaşık olarak 6 bin metrekare büyüklüğündeki kapalı otoparka, 7 / 24 güvenlik hizmetine, kapıcı hizmetine ve güvenlik kameralarına sahiptir.

Tamamı çift banyolu olan dairelerin jeneratör altyapısı mevcuttur. Ayrıca banyolar hamam usulüyle tasarlanmıştır. İkişer asansöre sahip olan bloklarda su deposunun bulunması da önemlidir. Böylece su ya da elektrik kesildiği zaman dairelere enerji sağlamak mümkün olmaktadır. Daire içlerinde özellikle dikkat çeken ayrıntılar ise vestiyer, mutfak dolabı ve banyo hiltonudur. Bu demirbaş ürünler en kaliteli malzemeler ile üretilmiştir. Ayrıca çelik dış kapı, ısıcam pencereler, parke ve seramik zemin malzemeleri de oldukça sağlamdır.

Proje alanı nerededir?

Turgutreis Grup tarafından inşa edilen konutlar, Kars’ın merkezinde yükselmektedir. Yenişehir Mahallesi’nin Gaffar Okan Bulvarı üzerindeki blokların karşısında Faik – Fikriye Torunoğulları Mesleki – Teknik Anadolu Lisesi mevcuttur. Ayrıca Yenişehir Aile Sağlığı Merkezi de bu yol üzerindedir. Kars Devlet Hastanesi, Cevriye Tatış Ortaokulu ve Yenişehir Parkı yürüme mesafesindeki yerler arasındadır. Bununla birlikte konutların en yakınındaki ibadethane Hacı Süleyman Camii’dir.

Reis Bey Konakları Kars projesinde satılık daire fiyatları nedir?

Reis Bey Konakları pek çok donanıma sahip olan 2 + 1 ve 3 + 1 dairelerden oluşur. Bu daireler araç takası uygulanarak alınabilir. Ayrıca fiyatlar ise şunlardır:

  • 2 + 1 Odalı daireler: Brüt 139 – Net 120 metrekare / 240 bin TL
  • 3 + 1 Odalı daireler: Brüt 155 – Net 140 metrekare / 390 bin TL

Reis Bey Konakları Kars satılık daire seçenekleri hakkında detaylı bilgi için: 0 533 356 68 46

Exit mobile version