Kategoriler
Proje Haberleri

Relax Yaşamkent ödeme planı

Ankara şehrinin Çankaya ilçesinde Relax Yaşamkent projesi hayata geçiriliyor. Bahsi geçen proje Meydan Yapı İnşaat firmasının imzası ile yaşama kazandırılıyor. Birbirinden bağımsız bloklardan meydana gelen proje yüksek mimarisi ile dikkat çekiyor. Söz konusu olan proje birçok açıdan bulunduğu bölgede dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor.

Bahsi geçen proje bünyesinde dairelerin yanı sıra dükkanlara da yer verecek şekilde tasarlanmış durumda. Söz konusu olan proje bu yönü ile bölgedeki diğer projelerden bir adım daha öne çıkıyor. Proje, bünyesinde barındırdığı dükkanlar sayesinde bölgedeki daire ihtiyacının yanı sıra ticari konut ihtiyacının da karşılanmasına yardımcı oluyor.

Relax Yaşamkent projesi on yedi katlı bloklardan meydana geliyor. Söz konusu olan proje bünyesinde 423 adet konut barındıracak şekilde planlanmış durumda.

Projede yer alan konutlar nerede yükseliyor?

Bahsi geçen projedeki konutlar Alacaatlı Mahallesi’nde hayata geçiriliyor. Söz konusu olan Relax Yaşamkent projedeki konutlar 3405. Sokak Yaşamkent’te yaşama kazandırılıyor.

Projede yer alan konutların özellikleri nelerdir?

Söz konusu olan projedeki konutlar tek bir daire tipinden meydana geliyor. Bahsi geçen projedeki konutların büyüklükleri ise daire tiplerine göre değişiklik gösteriyor. Relax Yaşamkent projesinde bulunan konutların tümü 2+1 olarak inşa ediliyor. Bahsi geçen 2+1 konutlar iki farklı büyüklükten meydana geliyor. Projede yer alan 2+1 daire tipindeki konutlar 81,41 metrekare ile 82,33 metrekare olarak tasarlanmış durumda.

Projede yer alan konutların ödeme planı nedir?

Projede hemen tapu avantajı alıcıları karşılıyor. Relax Yaşamkent projesinde enflasyona endeksli konut kredisi fırsatları yer alıyor. Ayrıca 120 ay vade oranı ile ayrıcalıklı ödeme imkanları sunuluyor.

Projedeki konutların 2020 yılı içerisinde tamamlanıp teslim edilmesi planlanıyor.

Telefon: 0 549 827 46 94