Kategoriler
Proje Haberleri

Relax Yaşamkent satılık daire fiyatları ne kadar?

Relax Yaşamkent satılık daire fiyatları, projenin sunduğu imkanlara kıyasla uygundur. Proje kapsamında kullanılmış olan 14 bin 922 metrekarelik inşaat alanının 12 bin 190 metrekaresi peyzaj alanlarından oluşmaktadır. Bununla birlikte site girişinde güvenlik kontrol noktası mevcuttur. Ortak alanlar ise kapalı devreli kayıt yapan güvenlik kameralarına sahiptir. Ayrıca daire sakinlerinin kullanımı için 455 araç kapasiteli kapalı otopark da tasarlanmıştır.

Bununla birlikte dairelerin hepsi oturuma hazırdır. Giyinme odası, jeneratör altyapısı, otomatik yangın söndürme sistemi ve yangın alarmı gibi özellikler projeyi özel hale getirmektedir. Tüm duvarların ve pencerelerin yalıtımlı olması da konforu artırmaktadır. Konut kredisine uygun olarak satışa çıkan bu daireler yaklaşık olarak 540 bin – 560 bin TL değerindedir. Bu dairelere sahip olmak için ne yazık ki takas yöntemi ise kullanılamamaktadır.

Relax Yaşamkent konutları nerededir?

Bu konut projesinin hayata geçmiş olduğu arazi Ankara – Çankaya’dadır. Meydan Yapı & İnşaat kalitesiyle hayata geçen proje Alacaaltı Mahallesi konumunda bulunur. Dairelerin yer almakta olduğu sokağın civarında Akgül Ulusoy İlkokulu ve Yeni Ata Bilge Anaokulu vardır. Bununla birlikte Ankara Çevre Yolu, İmam Buhari Camii, Adalet Nizamoğlu Anadolu Lisesi ve çok sayıda durak aynı bölgededir.

Kiralık daire fiyatları ne kadardır?

Relax Yaşamkent konutları, sakinleri için önemli imkanlar sunabilen dairelerdir. Dolayısıyla satılık daire seçenekleri kadar kiralık daire seçenekleri de talep görmektedir. Meydan Yapı & İnşaat firmasının satışa sunduğu daireler dışında, yaklaşık 2 bin TL kira bedeline sahip daireler de piyasaya çıkmıştır. Bu daireler az sayıdadır ve satılık daireler kadar değerlidir.

Konutların güncel fiyatlarına dair bilgi almak mümkündür. Çeşitli proje detayları hakkında bilgi sahibi olmak isteyenler;

0 554 165 13 83 numarasına ulaşmalıdır.

Ayrıca daha başka konut projeleri ile ilgileniyorsanız BURAYA tıklayabilirsiniz.

Exit mobile version