Kategoriler
Proje Haberleri

Remley Yaşam satılık villa fiyatları ne kadardır?

Remley Yaşam projesi, Sakarya’nın en lüks konut projelerinden bir tanesidir. Oda sayıları 6 + 1 olan bu villa daireleri, lüks olmanın yanı sıra kullanışlı özelliklere de sahiptir. Asansör, araç park yerleri, havuz ve tuvaletler, engellilerin kullanımına uygundur. Ayrıca akıllı ev sistemi bulunan bu dairelerin ADSL altyapısı, görüntülü diyafon sistemi ve hırsız ya da yangın için programlanmış ayrı alarmları mevcuttur. Yerden ısıtma sistemi bulunan daireler, yalıtımlı ısıcam pencereler sayesinde yazın ya da kışın enerji tasarrufu sağlayabilmektedir.

Sahiplerini bekleyen bu villalar, güvenli olmalarından dolayı da yeterli bir durumdadır. Çünkü site alanı 7 gün 24 saat boyunca kamera sisteminin kontrolü altındadır. Güvenlik personeli dışında, yüz tanıma ya da parmak izi kontrolü teknolojisine sahip giriş kapıları en önemli özelliklerdendir. Ayrıca sitedeki havuzların müstakil olması, ortak havuzdan kaynaklanan çeşitli hastalıkları engelleyebilmektedir. Su ya da elektrik kesildiğinde kullanımın devam edebilmesi için dairelere hizmet eden jeneratör ile su deposu da vardır. Çelik kapı, 5 adet banyo, duşakabin, çamaşır odası ve 1. Sınıf kalitede duvar kağıtları diğer önemli donanımlar arasındadır.

Remley Yaşam projesi için daire fiyatları 3.250.000 – 2.850.000 TL arasındadır. Ayrıca dairelerin büyüklük oranları ise şu şekilde farklı olabilmektedir:

  • Brüt 500, net 400 metrekare
  • Brüt 550, net 415 metrekare

Remley Yaşam villaları nerededir?

Remley İnşaat şirketinin bu projesi, Sakarya’nın Serdivan ilçesinde yer alan İstiklal Mahallesi’ndedir.

Proje hakkında detaylı bilgi

Remley Yaşam satılık daire fiyatları ya da diğer bazı özellikler hakkında detaylı bilgi almak mümkündür. Bunun için iki seçenek vardır: Satış ofisi ziyaret edilebilir ya da iletişim numarasıyla irtibat kurulabilir.

  • Ofis adresi: Arabacıalanı Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Caddesi, 555 Sokak, No: 2/1, Serdivan / Sakarya
  • Telefon numarası: 0 532 510 45 96

Benzer içerikler için tıklayınız.

Exit mobile version