Kategoriler
Proje Haberleri

Rengi Antalya fiyat

Antalya iline bağlı bulunan Döşemealtı ilçesinde Rengi Antalya projesi hayata geçiriliyor. Söz konusu olan proje Karaarslan İnşaat firmasının imzası ile yaşama kazandırılıyor. Çalışmalarına tüm hızıyla devam edilen proje bulunduğu bölgede adından söz ettirmeyi başarıyor. Bahsi geçen projede çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Söz konusu olan projedeki konutların önümüzdeki aylarda çalışmalarının tamamlanması planlanıyor.

Bölgede birçok açıdan öne çıkan proje toplamda 28 bin metrekarelik arsa alanında inşa ediliyor. Rengi Antalya projesi bünyesinde 426 adet konut barındıracak şekilde hayata geçiriliyor. Söz konusu olan proje bünyesinde daire ve dükkanlara yer veriyor. Projede bulunan konutlar sekiz bloktan meydana geliyor.

Projede yer alan konutlar nerede inşa edildi?

Bahsi geçen projedeki konutlar lokasyon itibariyle ilgi görüyor. Rengi Antalya projesi Çıplaklı Mahallesi, Fatih Sultan Mehmet Caddesi, 1836. Sokak no:3’te inşa ediliyor.

Projede yer alan konutların özellikleri nelerdir?

Söz konusu olan projedeki konutlar üç farklı daire tipinden meydana geliyor. Bahsi geçen projedeki konutların büyüklükleri ise daire tiplerine göre değişiklik gösterecek şekilde tasarlanmış durumda. Rengi Antalya projesinde bulunan konutlar 1+1’den 3+1’e kadar değişiklik gösterecek şekilde yaşama kazandırıldı. Söz konusu olan projedeki konutların büyüklükleri ise 83 metrekare ile 144 metrekare arasında değişiyor.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Bahsi geçen projedeki konutların fiyatları söz konusu olan dairelerin büyüklüklerine ve konutların tiplerine göre değişiklik gösterecek şekilde ücretlendirilmiş durumda. Rengi Antalya projesinde yer alan 1+1 tipteki konutların fiyatları 265 bin TL olarak belirlendi. Söz konusu olan proje kapsamında 2+1 tipteki daireler ise 350 bin TL olarak alıcılarına sunulmakta. Bununla birlikte Rengi Antalya projesinde yer alan 3+1 tipteki dairelerin fiyatları da 450 bin TL olarak belirlendi.

Çalışmalarına tüm hızıyla devam edilen projedeki konutların 2019 Ekim’de teslim edilmesi planlanıyor.

Telefon: 0242 421 40 42