Kategoriler
Proje Haberleri

Rengi Antalya nerede

Toplam 426 adet dairenin yer aldığı Rengi Antalya projesindeki dairelerin tipleri ise 1+1, 2+1, 3+1 olarak belirlendi. Projedeki konutların büyüklükleri ise 83 metrekare ile 144 metrekare arasında değişiyor.

Karaaslan İnşaat tarafından inşa edilen Rengi Antalya projesinde yüzde 50 peşinat ödedikten sonra kalan tutar için 24 ay vade ve yüzde sıfır faiz fırsatı ile daire sahibi olma fırsatı sunuluyor.

2019 yılı Ekim ayında tamamlanarak daire sahiplerine teslim edilmesi beklenen Rengi Antalya Evleri projesindeki daire fiyatları 250 bin TL’den başlıyor

20 bin metrekaresi yeşil alana ayrılan Rengi Antalya projesinde açık yüzme havuzu,kapalı yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, sauna, Türk hamamı, fitness salonu, SPA, güvenlik, basketbol sahası, tenis kortu, açık otopark, kapalı otopark, süs havuzu gibi sosyal alanlar yer alıyor.

Rengi Antalya projesi nerede?

7 dakikada merkeze ulaşım imkanı bulunan Rengi Antalya projesi Çıplaklı Mahallesi, Fatih Sultan Mehmet Caddesi, 1836. Sokak No:3 Döşemealtı / Antalya posta adresinde yer alıyor.

Tel: 0242 421 40 42