Kategoriler
Proje Haberleri

Rengi Antalya projesi fiyatları

Antalya’nın Döşemealtı ilçesinde, Karaarslan İnşaat adlı inşaat firması imzasıyla hayata geçirilen Rengi Antalya konut projesi, toplam 28 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.

1+1 tipte, 2+1 tipte ve 3+1 tipte daire seçeneklerinin bulunduğu konut projesinde, toplam 426 adet daire mevcut durumda bulunuyor. Projede toplam 8 konut bloğu mevcut durumda. Projede ayrıca 12 adet de ticari alan mevcut. Projedeki konutların büyüklükleri, 83 metrekare ila 144 metrekare arasında değişiyor.

Konut projesinin Nisan 2020 tarihinde sahiplerine teslim edilmesi bekleniyor.

Rengi Antalya konut projesi fiyat bilgisi

Konut projesindeki 1+1 tipteki daireler 290 bin TL’den, 2+1 tipteki daireler 390 bin TL’den ve 3+1 tipteki daireler ise 490 bin TL’den satışa çıkarılıyor. Projede liste fiyatı üzerinden yüzde 50 peşinat verip kalan kısım için 12 ay vade farksız taksit yapılabiliyor. Peşin ödemelerde yüzde 5 oranında indirimden faydalanılıyor. Bankalardan yüzde 0,98 oranıyla konut kredisi kullanılabiliyor.

Rengi Antalya konut projesi sosyal donatı olanakları

Konut projesinde çeşitli sosyal donatı olanakları bulunuyor. Projede açık yüzme havuzu, kapalı yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, sauna, Türk hamamı, fitness merkezi, SPA, sinema, güvenlik, kameralı güvenlik, basketbol sahası, tenis kortu, kameriye, açık otopark ve süs havuzu gibi çok sayıda sosyal donatı özelliği mevcut.

Asansörlü konut projesi, ankastre beyaz eşyalarla donatıldı. Deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun olarak inşa edilen projede, yapı denetimi ve zemin etüdü de uygulandı.

Konut projesinin tam konumu

Proje, Antalya Bilim Üniversitesi’nin tam olarak karşısında yer alıyor. Rengi Antalya konut projesi, Çıplaklı Mah. Fatih Sultan Mehmet Cad. 1836. Sokak No: 3 Döşemealtı/Antalya adresinde konumlanıyor.

Konut projesi ile ilgili bilgilere 0242 421 40 42  numaralı telefondan ulaşılıyor.