Kategoriler
Emlak Haberleri Proje Haberleri

Rengi Antalya projesinde yüzde 10 indirim

Kampanyalı konut projelerine her gün bir yenisi ekleniyor. Yetişkinler ve çocuklar proje alanı içerisinde kolaylıkla sosyalleşiyor. İçinde market, spor salonu, havuz ve daha birçok mekân bulunan bu projeler, insanların ihtiyaçlarını karşılamasında kolaylık sağlıyor.

28 bin metrekarelik alana kurulan Rengi Antalya projesi peşin ödemede yüzde 10 indirim sunuyor. Karaarslan İnşaat tarafından gerçekleştirilen proje, sekiz bloktan oluşuyor.

1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçeneklerinin sunulduğu sitede toplam 426 adet daire bulunuyor. 12 ticari alanın yer aldığı projede 1+1 daireler 83 buçuk metrekare, 2+1 daireler 122 metrekare, 3+1 daireler ise 144 metrekare büyüklüğünde satışa sunuluyor.

1500 dönümlük çam ormanının yanı sıra hamamı, saunası, Spa merkezi, tenis kortu, sinema odası, çocuk oyun alanları, üç tane yüzme havuzu, fitness merkezi, basketbol sahası ve tenis kortu, açık ve kapalı otogarı olan proje, bu yılın Ekim ayında teslim edilecek.

Kameralı güvenlik sisteminin ve yeşil alanın bolca bulunduğu proje, Antalya Bilim Üniversitesinin karşısında yer alıyor. Karaaslan İnşaat’ın bu projesindeki daire fiyatları 265 bin liradan başlıyor.

Rengi Antalya projesinde daire fiyatları ne kadar?

Çıplaklı Mahallesi’nde bulunan Rengi Antalya sitesindeki daire fiyatları şöyle:

Projedeki 1+1 dairelerin fiyatı 265 bin TL, 2+1 dairelerin fiyatı 350 bin TL, 3+1 tipindeki dairelerin fiyatı ise 450 bin TL’den başlıyor.

Projede ödeme seçenekleri

Daire alacaklar, tüm bankaların konut kredilerinden yararlanabiliyor. Daire fiyatının yarısı peşin ödendikten sonra diğer yarısı 24 aya, vade farkı olmadan taksitlendiriliyor. İlk 100 daire ise şerefiye bedeli alınmadan sabit fiyatla satılıyor. Bu projede satın alınan dairenin tapusu alıcıya hemen teslim ediliyor. Şerefiye bedelinin alınmaması ise alıcının cebini koruyor.

Proje nerede yer alıyor?

Antalya’nın Döşemealtı ilçesinde bulunan Rengi Antalya projesi; Çıplaklı Mahallesi, Fatih Sultan Mehmet Caddesi, 1836’ncı Sokak No. 3 üzerinde yer alırken aşağıdaki numaradan detaylı bilgi alabilirsiniz:

Tel: 0242 421 40 42