Kategoriler
Proje Haberleri

Rengi Antalya satışları devam ediyor

Rengi Antalya projesi geniş odaları ve özellikleri ile sizlere sunulmaktadır. Konut projesi Antalya İli, Döşemealtı İlçesi, Çıplaklı Mahallesi’nde hayata geçirilmektedir. Antalya konut projesi  Karaarslan İnşaat firması tarafından hayata geçirilmektedir.

Projenin İç ve Dış Özellikleri Hakkında

Teslimlerin hemen yapıldığı konut projesi 28 bin metrekare büyüklüğe sahip arsa alanı üzerinde inşa edilmiştir. Konut projesinde üç farklı tip daire seçeneklerine yer verilmektedir. Daire tipleri ise 1+1, 2+1 ve 3+1 tip dairelerdir. Konutların büyüklükleri ise brüt 83 metrekare ile 144 metrekare arasında değişmektedir.

Bu proje modern tarza tasarımı konforlu odalarıyla ile istediğiniz ferahlığı sizlere sunmaktadır. Bu ev içerisinde toplamda 1 adet banyo bulundurmaktadır. Site içerisinde olan bu evin çeşitli özellikleri de bulunmaktadır. Site içerisinde otoparkı bulunduğu için arabası olan ev sahiplerinin oldukça ilgisini çekmektedir. Bu özellik oldukça dikkat çekicidir. Evin bir diğer özelliği de görüntülü diafon   kullanılmasıdır. Site içerisinde asansör bulunmaktadır. Aynı zamanda set üstü ocak ve geniş mutfak ile aradığınız konforu ayağınıza getirmektedir. Panjuru olan bu ev de spot aydınlatmalar kullanılmaktadır. Geniş mutfağında ankastre fırın mevcuttur. Laminat zeminin kullanıldığı bu ev oldukça dikkat çekmektedir. Kapı olarak çelik kapı kullanılmaktadır. Doğa ile iç içe olan bu evler hakkında daha detaylı bilgiye sahip olmanız mümkündür.

Rengi Antalya fiyatları ne kadar?

Konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları, dairelerin büyüklüğüne ve tipine göre değişmektedir. Ayrıca konutların fiyatları bulunduğu kata ve cepheye göre değişiklik göstermektedir. Bu kapsamda dairelerin fiyatları 425 bin TL’den başlamaktadır.

Projede yer alan brüt 83 metrekare büyüklüğe sahip 1+1 tip dairelerin fiyatları  425 bin TL’den başlamaktadır.

113 metrekare brüt büyüklüğe sahip 2+1 tip dairelerin fiyatları  600 bin TL’den başlamaktadır.

Ayrıca 144 metrekare brüt büyüklüğe sahip 3+1 tip dairelerin fiyatları ise 775 bin TL’den başlamaktadır.

Rengi Antalya konumu hakkında

Bu projedeki ev satılık ilanı ile sizlerin karşısına çıkmaktadır. Ayrıca projenin genel özelliklerinin yanı sıra konumu ile de dikkat çekmektedir. Konumu dolayısı ile sizlere birçok kolaylık sağlamaktadır. Antalya’nın Döşemealtı ilçesinde bulunan bu evlerin konumu olarak sizlere oldukça kolaylık sağlar. Sizlerin kendinize ve ailenize vakit ayırmanız açısından bazı yerler mevcuttur. Bu yerler park, spor salonu, tenis kortu, açık ve kapalı yüzme havuzu, sauna gibi yerlerdir. Aynı zamanda bu yerler siteye oldukça yakın mesafededir. Yürüme mesafesi ile ulaşacağınıza bu yerlere giderek istediğiniz gibi vakit geçirebilirsiniz. 7/24 site güvenliği ağlanmaktadır. Hem bekçi hem de güvenlik kameraları ile bu işlem gerçekleştirilmektedir. Herhangi bir aksaklığa karşı jeneratörde bulunmaktadır. Ulaşım olarak ana yola yürüme mesafesinde olan bu site için oldukça kolay bir ulaşıma sahip olduğu görmekteyiz. Toplu taşım aracı olarak otobüs durakları da oldukça yakındı. Aynı zamanda cadde de bu siteye yürüme mesafesindedir.

Bu şekilde Kasaba Rengi Antalya projesini anlatmak mümkündür. Daha detaylı bilgi alarak bu evler hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

Bu proje hakkında daha fazla bilgi almak için 0 (555) 145 40 42 numaralı telefonu aramanız mümkündür.

Daha fazla güncel proje için tıklayınız…